belli sınırları varmı peki?
Çok orijinal bi fikirmis :) çok hoş :)Birden düşündüm ben olsam ne üzerine belgesel hazırlardım diye..
İçimizdeki çocuk konulu belgesel hazırlardım.
Her yaşta hepimizin içinde bir çocuk vardır bence.
Çeşitli yaş gruplarından bu tarz görsellerle, çekimlerle çok ilgi çekebilirsin..
Aklıma şeker verdiğimde gözleri parlayan babaannem geldi oyy yerimm :) :)
Yitirdiğimiz maden işçilerinin geride bıraktıkları . . .Bu sene son senem ve bitirme tezi olarak belgesel çekeceğim. Çokta aşırı profesyonel bir şey olmayacak.Hocaya hala konumu söyleyemedim çünkü henüz aklıma bir şey gelmiyor. Sizin aklınıza gelen her fikir benim için önemli olabilir. Benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Ne yazık ki okul döneminde bu da benim derdim oldu.
bu baya iyi bir konu olur, not aldım çok teşekkür ederim yorumun için...Yitirdiğimiz maden işçilerinin geride bıraktıkları . . .
Rica ederim hem de sosyal içerikli olur.bu baya iyi bir konu olur, not aldım çok teşekkür ederim yorumun için...
daha önceden kapalıçarşıyı tanıtan bir gezi belgeseli yaptım, haklısın sadece istanbul çok geniş kapsamlı olur onun yerine sadece güzel bir semt veya topkapı sarayı gibi tarihi bir yerinde belgeselini yapabilirim...kapsamı geniş şeylerle çok ugraşma öyleyse. mesela şehir tanıtımı biraz geniş kapsamlı. bir sürü yerden bir sürü görüntü alman gerekecek, yoksa dandik olur. ugraşırım diyorsan tabi sen bilirsin.
Ilkkez anne olacak bir kadının hamileliğinin son günlerini ve hazırlıklarını doğumunu belgesel yap bu ara çok popüler:)Bu sene son senem ve bitirme tezi olarak belgesel çekeceğim. Çokta aşırı profesyonel bir şey olmayacak.Hocaya hala konumu söyleyemedim çünkü henüz aklıma bir şey gelmiyor. Sizin aklınıza gelen her fikir benim için önemli olabilir. Benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Ne yazık ki okul döneminde bu da benim derdim oldu.