• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

resurrection93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
660
381
23
31
Merhaba. Ben yaklaşık 1,5 yıldır belediyeye işe girmek için uğraşıyorum ama sürekli oldu, olacak deniyor ve olmuyor. Üniversite mezunuyum, kendimi iki alanda birden geliştirdim. Yani belediyede çalışırsam iki alanda birden katkı sağlayabilirim. Ama bir türlü yok şu güne kadar haber gelecek, yok kendi kızımız gibi uğraşıyoruz senin için vs vs deniyor ama hala tam bir netice yok. Hala bekliyoruz ailecek.Örneğin şöyle oluyor; “2-3 güne kadar x yer hakkında bilgi gelecek, sabırlı olun” diyor bize belediyede sorumlu olan kişi, sonra belediyeye bi gidiyoruz başka bir belediye çalışanı bize bambaşka bir tavırla konuşuyor. Acayip yıldım gerçekten. Daha önce belediyede çalışan biri varsa bana bilgi verebilir mi acaba gerçekten artık çok bunaldım, çok sıkıldım. O kadar içim karardı ki bu işleri bilen biri varsa bana yol göstersin lütfen. Açıkçası bize aracı olan insanlar da vardı ama ya işe yaramıyor ya o aracı olan insanlar belediyeye sırtını dönmesin diye bizi oldu olacak diye oyalıyorlar belediye çalışanları sonra boşveriyorlar, sadece bir tahmin tabi... Az çok bu işlerden anlayan biri varsa lütfen bana bilgi versin. Bu işleyişlerden anlayan birileri vardır illa ki. En azından beklerim veya beklemekten vazgeçerim tamamen... Ya da beklemek yerine başka bir şey denerim en azından. Bu iş olacak diye beklediğimiz için elime geçen başka fırsatları da tam olarak değerlendiremedim.
Not: Ankara’daki bir belediyeye girmek için uğraşıyorum, şehir soranlarınız olursa.

Belediye başkanı amcanızsa ancak işe gireceksiniz sanırım.
Çok büyük torpil olmadıktan sonra bekleyip durmayın bence ne yazık ki işler böyle dönüyor...
Yani torpilsiz girenler olsa bile artık bir elin parmağını zor geçer o kişilerin sayısı...

bu belediyelere KPSS ile girilmiyor mu

eğitiminiz doğrultusunda katkınız olacaksa da öyle bir kadro açılırsa resmi duyuru çıkar siz de başvurursunuz herkes gibi

(imza: ülke gerçeklerinden habersiz, saf damdan)
Biz başvurduğumuzda KPSS şartı aramadılar. Öyle bir şey diyen olmadı yani hiç. KPSS puanım vardı zaten ama hiç sormadılar bile. Sadece CV mi götürmüştüm.

Alacaklari kişiler direk başkandan torpilli oluyorlar bence. Mesela başkanin en yakın arkadaşı sizin babanız ise o girmek istediğiniz ise kadrolu hop diye koyarlar sizi. Başkanın en yakın arkadaşının taindiği iseniz sözleşmeli başkanın köylüsünün arkadaşı iseniz de taşeron olarak koyarlar sizi. Öyle hesap edin işte.

Merhaba. Ben yaklaşık 1,5 yıldır belediyeye işe girmek için uğraşıyorum ama sürekli oldu, olacak deniyor ve olmuyor. Üniversite mezunuyum, kendimi iki alanda birden geliştirdim. Yani belediyede çalışırsam iki alanda birden katkı sağlayabilirim. Ama bir türlü yok şu güne kadar haber gelecek, yok kendi kızımız gibi uğraşıyoruz senin için vs vs deniyor ama hala tam bir netice yok. Hala bekliyoruz ailecek.Örneğin şöyle oluyor; “2-3 güne kadar x yer hakkında bilgi gelecek, sabırlı olun” diyor bize belediyede sorumlu olan kişi, sonra belediyeye bi gidiyoruz başka bir belediye çalışanı bize bambaşka bir tavırla konuşuyor. Acayip yıldım gerçekten. Daha önce belediyede çalışan biri varsa bana bilgi verebilir mi acaba gerçekten artık çok bunaldım, çok sıkıldım. O kadar içim karardı ki bu işleri bilen biri varsa bana yol göstersin lütfen. Açıkçası bize aracı olan insanlar da vardı ama ya işe yaramıyor ya o aracı olan insanlar belediyeye sırtını dönmesin diye bizi oldu olacak diye oyalıyorlar belediye çalışanları sonra boşveriyorlar, sadece bir tahmin tabi... Az çok bu işlerden anlayan biri varsa lütfen bana bilgi versin. Bu işleyişlerden anlayan birileri vardır illa ki. En azından beklerim veya beklemekten vazgeçerim tamamen... Ya da beklemek yerine başka bir şey denerim en azından. Bu iş olacak diye beklediğimiz için elime geçen başka fırsatları da tam olarak değerlendiremedim.
Not: Ankara’daki bir belediyeye girmek için uğraşıyorum, şehir soranlarınız olursa.
benim bildiğimde tanıdıksız olmuyor.

Neden mantıksız?

çünkü belediye personeli açıktan alınmıyor diye biliyorum. kpss ile atanıyor.
taşeron firmaya girecekseniz belediye personeli olmuyorsunuz ve çoğu taşeron firma kötüdür, maaşı düşüktür.
1,5 senede olmuyor vs demişsiniz sanıyorum araya tanıdık sokarak işe girmeye çalışıyorsunuz.

Hiç ilgimiz alakamız olmadığı halde babam 2 tane siyasi tanıdık buldu, onlar aracı oldu falan... Ama bilmiyorum işe yaramadı herhalde. :)

torpille işe giremiyorum diye yakınanı da ilk defa görüyorum.

torpille işe giremiyorum diye yakınanı da ilk defa görüyorum.
Sormuşlar ben de söyledim. İşe giremediğim için yakınmam çok normal bir durum. Ama burada her açılan konuyu ucundan kulağından tutup kınamak moda olduğu için sizi de ayıplamıyorum tabi.

Evet 1,5 senedir maalesef. Alım yok diyorlar tonla adam giriyor. Gerçi benim hiç bi tanıdığım yok sadece şans eseri belki.
Bizim de yok sayılır zaten, son birkaç ayda tanışmıştı babam birkaç kişiyle onlar da işe yaramadı gibi birşey. Ben de tek sayılırım yani. Gerçekten artık bende de sinir kalmadı.

Sormuşlar ben de söyledim. İşe giremediğim için yakınmam çok normal bir durum. Ama burada her açılan konuyu ucundan kulağından tutup kınamak moda olduğu için sizi de ayıplamıyorum tabi.

işe giremediğiniz için yakınmıyorsunuz ki, torpille işe giremediğiniz için yakınıyorsunuz.

Back