Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlayamadimyeni dinazorlar eklerdim koleksiyonuma...bütün çocukluk fantezilerimi gerçekleştirirdim.
Himm mesela ankaradaki otobus sisteminin nesini begenmiyosunuz? Yani neyin degismesini isterdiniz?Valla Ankaraya bi kere gittim. Butun toplu ulasimi degistirirdim. Boyle rezalet otobusler gormedim. İstanbulkart gibi sistem getirirdim. Duraklara isim yazardim. Bol bol tabela koyardim. Bi de eski gibi Ankara. Bi yeniletirdim..
Birilerinin torpiliyle belediyede görev yaparak birçok insanın hakkını yiyen gereksizleri işten çıkarıp hak edenin hak ettiği yere hal ettiği şekilde girmesini sağlardım
Himm mesela ankaradaki otobus sisteminin nesini begenmiyosunuz? Yani neyin degismesini isterdiniz?
İnsani ve vicdani duyguları olan insanlar için çok kolay aslında..Bu soylediginiz cok hos bisey. Ben de boyle olmasini cok isterdim ama artik bu torpil sistemi herryere yerlesmis durumda bu dediginiz kolay bisey degil![]()