Belden sıvı aldırma

Skrkz17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
2.680
5.826
30
İyi günler arkadaşlar. Benim kafama bir soru takılıyor dün belimden sıvı alındı ve ilk denemede alamayıp toplan 5 defa girdiler bu tarz birşey yaşayan oldu omuriliğime bir zararı olur mu belim çok ağrıyor

Geçmiş olsun neyden şüphelendiler? Evet o şekilde olabiliyor tek seferde alınan yoktur zaten

Belinizin de başınızın da ağrıması normal
Zararı olmaz

İyi günler bu yazınızı tesadüfen görüp o şekilde üye oldum benimde bugün 5. günüm belimden sıvı alındı 4.denemede alabildiler ama benim hala ayağa kalkıp oturunca başım çok ağrıyor sizin şikayetleriniz ne kadar sürede geçmişti cevap verirseniz mutlu olurum

İyi günler mesajınızı yeni görüyorum baş ağrım bikaç gün içerisinde geçti fakat belime arada hala iğne batıyor hissi oluyor

İyi günler mesajınızı yeni görüyorum baş ağrım bikaç gün içerisinde geçti fakat belime arada hala iğne batıyor hissi oluyor
Benm bugün 8.gün başımdaki ağrı gitti ama belimde kalçada kuyruk sokumumda inanılmaz ağrı var..bıçaklar saplanıyor sanki bir anlık ayağa kalkamıyorum zor yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…