- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
- Konu Sahibi NehirMehir
Oyunculuk bildiğimiz flash oyunculuğuhadiiiii alllahhh allahhhhhh saldırın
hiç güzel değil...rolde yapamıyor.....arkası çok sağlam nokta..........

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyunculuk bildiğimiz flash oyunculuğuhadiiiii alllahhh allahhhhhh saldırın
hiç güzel değil...rolde yapamıyor.....arkası çok sağlam nokta..........
Hakikaten uyuyor mu ben olsam tekmeyi basmıştım dötüneGideceğimiz yere aktarmasız gidemiyoruz çiçeğim,eş kişisi sanki 50 kez balayına gitmişcesine uyuyor,bende fırsatı değerlendiriyorum işte![]()
Konular karıştıbizim buradaki uçurumlar çok güzel![]()
Konular karıştıbundan sonraki 726352626 Konu o
![]()
Uçak korkusu var, 2. Kez uçağa biniyor, o yüzden uyumak istediHakikaten uyuyor mu ben olsam tekmeyi basmıştım dötünebalayına da öpüşüp koklasmak varken horul horul uyumak nedir
![]()
Allah başka dert vermesinBelcim bilgin Erdoğan güzel mı ?
Hızına yetişemiyoruzhayır önceki 5639774 konu![]()
Anladım canım size iyi tatiller bol bol anı biriktirin a'nı yaşayın keyifle gidin gelin mutluluklar❤❤Uçak korkusu var, 2. Kez uçağa biniyor, o yüzden uyumak istedineyse dur balayına enerjisi olsun hiç seslemiyim
![]()
Teşekkürler bal,sende çok mutlu olursun inşallah,Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.Anladım canım size iyi tatiller bol bol anı biriktirin a'nı yaşayın keyifle gidin gelin mutluluklar❤❤
Doktora gitmesini söylemek için diyaloğa girmesi gerek.Neden ısrarla doktora gitmemekte direniyorsunuz anlayamıyorum
kadının arkası saglam..burayı okursa başımıza bir iş gelmesin allah korusun :)Oyunculuk bildiğimiz flash oyunculuğu![]()
![]()
![]()
Ama sonuçta karalama kampanyası vs yapmıyoruz,bir üye konu açmış onun hakkında görüş belirtiyoruz,düşünce özgürlüğü ve fikir belirtme yani.. :) kadının arkası sağlam derken :)kadının arkası saglam..burayı okursa başımıza bir iş gelmesin allah korusun :)
Geldi yine![]()