Belcika'dakiler huuuuuuuuuu haydi arkadaslar nerdesin yahu!!!!

Selam canim ben de sana katiliyorum sadece ben buraya gelin olarak gelmedim burda dogdum 27 yasindayim evliyim ve 5 aylik bir oglum var.
Kendine iyi bak

Selam canim ben de sana katiliyorum sadece ben buraya gelin olarak gelmedim burda dogdum 27 yasindayim evliyim ve 5 aylik bir oglum var.
Kendine iyi bak

merhaba sehzade ya ne kadar mutlu oldum suan bir gorsen :)))) ya bikmadan usanmadan her gun foruma girdigimde bu bolume bir goz atiyorum ancak kimsecikler yok yazmis yazmis kimseden cevap gelmeyince yavas yavas cekilmisler sanirim:) ben henuz 4,5 aydir buradayim uccle de yasiyorum sen neredesin:nazar:

kiyamam ben sana vallah bende baska bir ulkeye gitsem su an belki kafayi yerim zor olur bastan ama çevren buyudukçe alisirsin. Facebokun varsa oradan goruselimmi???
ben anderlecht e yakin bir yerde oturuyorum ikea yi bilirsin herhalde? st pieters leeuw belediyesinde ama merkezde çalisiyorum Rue Neuve e çok yakin.
arzu2401@hotmail.com

Arzu TUNA (facebook ta belki çok vardir ama siyah kazakli bir bebek gorursen o benim :-):KK66:

Belçikada yeğenim sayesinde ilgi alanıma girmiş bulunuyor.Türkiyenin dört bir yanına dağıldığımız yetmedi Dünyaya dağlıyoruz.Kimi evlenip gitti kimi çalışmaya gitti kimi okumaya.:KK5:

Son düzenleme:
X