Belcıkada yaşayan var mı?

Feyzafkvkvvo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
13
6
1
32
Belcıkaya yerlesmeyi düşünüyoruz esimin teyzeleri dayıları hep orda
Gent şehrini biliyor musunuz egıtım sosyal olanak olarak tr den farkı var mı sizce
Bir de oturum çok zor deniliyor
Ben 6 aylık hamileyim oraya turist gibi gidip dogurursam otururum ıznı alırım diye dusunuyorım kalacağım yer bize yardım etmek isteyenler var
Lutfen yorum yapsın bilgisi olan varsa

Hiç bir ülke siz orda doğum yaptınız diye size oturum hakkı vermez...kim verdi size bu bilgiyi.ben de yurtdışındayım ve artık neredeyse tüm ülkelerde, doğu ülkelerinden yabancı almamak için yeni kanunlar çıkarılıyor, ırkçılık tavan durumda (haksız da sayılmazlar)
Bence her şeyden önce nasıl oturum alabilirsiniz onu araştırın

1 sene Brüksel'de yaşadım. Gent e de gezmeye gittim birkac defa. Benim uzun vadede yaşayabileceğim bir ülke değil. Ama çocuk için imkanlar iyi 3 yaşında eğitim başlıyor. Yüzme ve diğer sosyal aktivitelerle eğitim başlatılıyor. Onun dışında çok kozmopolit her ülkeden insan var. Ufacık minicik bi ülke bir şehrinden en uç şehrine max 45 dk da gidebiljyorsunuz

Sigortaniz olmadan dogum cok pahaliya gelir, oturma izni de alabileceginizi sanmiyorum. Turist olarak gelip dogurucaksiniz sonucta. Onun yerine, maddi imkaniniz varsa Amerikaya gidip dogurun madem.

Hersey dusundugunuz kadar kolay degil, boyle birsey dogru olsa herkes dogumunu oraya gider yapar. ayrıca hamileler belli bir aydan sonra ucaga alınmazbile (anca doktor raporu ile o da zor) yani bunu yasal olarak yapın kabul alıp almamanız sans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…