- Konu Sahibi zindandelen
-
Ben mecidiyeköydekine gittim bi süre, kötü diyemem ama çok iyi gibi de gelmedi bana. İdare eder diyelim yani. Şu an ben de yer arayışındayım özellikle Anadolu yakasında. Dharmed diye bir yer duydum ama bilemiyorum tam olarak nasıldır.
ben çok merak ediyorum bel ve karnına iğneli epilasyon yaptırıp kılları bitmiş biri var mı aramızda ve ne durumdalar iz ve leke açısından
bi de özellikle karın!!! yazdım göbek yazmadım çünkü çoğunluk göbek çizgisi için gidiyo ben onlara sormuyorum asıl karnın tamamına yaptıran ve tüyleri bitmiş veya bitmeye çok yakın biri veya birilerini arıyorum bakalım burda öyle biri var mı
Ben varım! İnce bir çizgi değil, göbeğimin tamamında tüylenme vardı, saat olarak hatırlamıyorum ama birkaç seansta hepsi bitti ve seanslar yapıldıktan en geç 2 hafta sonra da izleri geçiyordu zaten. Şu an çook minik, doğal tüyler dışında, gayet normal bir göbeğe sahibim ve çok mutluyum.
İğneliye başlamadan önce 5 seans kadar lazere gitmiştim, maalesef en ufak faydasını göremedim. Param boşa gitti sadece. Genital hariç diğer yerler için iğneli tavsiye ediyorum.
ben de ilk arastırırken aman küçük biyer olmasın kurulus olsun kaliteli olsun diye yaklasmıstım olaya ama bilmiyorum önemli olan yapıcak olan kişiler sonucta bir de büyük bi kuruluslar diye ücretin fazla olması gibi yan etkenleri düşündüm sonra küçük ama insanlar tarafından tavsiye edilen bi yere gitmek daha mantıklı geldi.mesela forumda çok adı geçen nekayı bilirsin yok bilmem kaç yıllık kurulus diyolar evet eskiden iyiymiş hoşmus ama şu an beklentilere karsılık veremiyor.Tabi dharmed aklında kalmasın arastır ama sırf iğneli konusunda uzmanlasmıs kişilere git bence çok tavsiye edildiğini duymadım bir çok forumu dolastım sen yine de detaylıca arastır derim
Kızlar,iğneli epilasyonu uyuşturarak yapan bir yerin kurbanı olarak yazıyorum.Şeker hastalılarının kullandığı iğne tarzı bir iğneyle nokta nokta uyuşturuluyo.Zaten iğneyi her vuruşunda canınız yanıyo,sonrasında hiçbir şey hissetmiyosun eğer uyuşturulmuş bölgelerinin sınır noktalarına gelmezlerse.Yalnız bu şekilde yapılan epilasyonda akım çok yüksek veriliyo ve bendeki gibi iz bırakıyo.Derinin altına yüksek akımda elektrik veriliyo.Ben nasıl o zaman bunu farkedemedim,şimdi çok üzülüyorum.Deriniz yanmış oluyo yani kızlar.Buna dikkat edin,benim durumuma düşmeyin.8 ay oldu ve ben o izleri taşıyorum
Ben varım! İnce bir çizgi değil, göbeğimin tamamında tüylenme vardı, saat olarak hatırlamıyorum ama birkaç seansta hepsi bitti ve seanslar yapıldıktan en geç 2 hafta sonra da izleri geçiyordu zaten. Şu an çook minik, doğal tüyler dışında, gayet normal bir göbeğe sahibim ve çok mutluyum.
İğneliye başlamadan önce 5 seans kadar lazere gitmiştim, maalesef en ufak faydasını göremedim. Param boşa gitti sadece. Genital hariç diğer yerler için iğneli tavsiye ediyorum.
Kızlar,iğneli epilasyonu uyuşturarak yapan bir yerin kurbanı olarak yazıyorum.Şeker hastalılarının kullandığı iğne tarzı bir iğneyle nokta nokta uyuşturuluyo.Zaten iğneyi her vuruşunda canınız yanıyo,sonrasında hiçbir şey hissetmiyosun eğer uyuşturulmuş bölgelerinin sınır noktalarına gelmezlerse.Yalnız bu şekilde yapılan epilasyonda akım çok yüksek veriliyo ve bendeki gibi iz bırakıyo.Derinin altına yüksek akımda elektrik veriliyo.Ben nasıl o zaman bunu farkedemedim,şimdi çok üzülüyorum.Deriniz yanmış oluyo yani kızlar.Buna dikkat edin,benim durumuma düşmeyin.8 ay oldu ve ben o izleri taşıyorum
tatlım merhaba iğneliyi nereye yağtıdığını söyleyebilir misin?
bende izmir de başka bir yerde yaptırdımAysel Epilasyon'da yaptırdım. Birkaç hafta sonra da bacaklara başlamayı düşünüyorum.
nerede yaptırdınız acaba?Bende göbek yaptırıyorum kızlar. Daha önce hiç almamıştım 1 seans yaptırdım %50 sonuç aldım. Aşırı sık tüylerim ve minik minik inanamazsınız o derece ama 1. seansta çoğu bitti. 2. seansıma henüz gitmedim. 3. seansa gitmeme gerek kalmayacağını düşünüyorum 2'de biter.
Geçen sene yaptırdım yarısını hale izleri geçmedi %45 i iyileşti. Sivilce çıktı ve su çiçeği tarzı izler kaldı. Sanırım bu benimle ilgili çünkü bazı yerlerde izler var aşırı sık olan, epilasyon yapılırken su çıkan yerler öyle kaldı. Ben sadece pudra ve batikon sürdüm epilasyondan sonra. Bunlar yeterli değil kızlar epilasyondan 3 gün sonra artık kabuklarda dökülünce bepanthen ve diğer merhemlerden sürün o zaman hemen toparlıyor iyi bakmazsanız izler kalabilir.
Kocaeli'de yaptırıyorum. Forumda yasak diye biliyorum isim vermek?nerede yaptırdınız acaba?
Ben Kocaeli'de yaptırıyorum memnunum ama isim vermek yasak sanırım.Ben de boynuma, göbeğime ve sırtıma yaptırmayı düşünüyorum. Şu an yüze yaptırıyorum bittiğinde boyun ile başlarım herhalde. Benim de minik minik ince tüylerim var ama çok sıklar ne yazık ki.Zayıf olduğum için daha da belli oluyorlar. Şu fotoğraftaki kadının sırtı gibi olsa ne olur sanki.
Ayrıca Kocaelide önerebileceğiniz uygun fiyatlı ve iyi bir yer varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?