- 9 Mayıs 2022
- 63
- 15
- 32
-
- Konu Sahibi kagithaplar
Benimde aynı şekilde boynumda ve belimde fıtık var ama ben hiç birşey yapmıyorum ağrı çekip oturuyorum. Işiniz neydi acaba bilgisayar başı miMerhaba, dün yazamadım zaten benden başkada yorum yapan yok sanırım. Neyse üç günlük fizik tedavi güzel gidiyor çok iyi sonuçlar aldım. Aynı zaman susam yağı ve adaçayı yağına devam ediyorum.
Ağrı kesici ve kas gevşetici ilaçlarının birer tableti bitmişti şuan kullanmıyorum. Gayet iyiyim koluma vuran ağrılar geçti. Sadece boynumda ve omzumdaki kulunç ağrıları sürüyor sanırım soğuklardan tutulma oldu.
Birde Beufen 800 diye bir ilçtan söz ediyorlar kullanan oldu mu? Çok faydasını gören olmuş..
Moda tasarımcıyım ben işten dolayı sürekli eğil kalk, dikiş makinesinde dikim yapmak, bilgisayarda çizim derken birde okulda sürekli ergonomik olmayan koşullarda çalıştık. En son işimde ağırdı biraz ondan sonra zaten patlak verdi bende ağıların ciddiyetini anladım.Benimde aynı şekilde boynumda ve belimde fıtık var ama ben hiç birşey yapmıyorum ağrı çekip oturuyorum. Işiniz neydi acaba bilgisayar başı mi
Bel ve boyun şekil itibariyle normalde geriye dönük şekli olan omurga kısımlarıdır. Yanlış yüklenme ve öne eğilme ile düzleşirler bazen diskler fıtıklaşırlar ve buralardan çıkıp kollara ve bacaklara gelen sinirler sıkışarak kol ve bacaklarda ağrı yapar. Fizik tedavi ilaç tedavisinin yanı sıra nöralterapi de çok etkili bir yöntemdir. Bir enjeksiyon yöntemidir ve sinir sistemi üzerinden etki gösterir. Bağ dokuyu temizler. Ağrılarınızı giderir.Araştırmanızı tavsiye ederim. Uzm Dr Özden Sibel OdabaşıBenimde aynı şekilde boynumda ve belimde fıtık var ama ben hiç birşey yapmıyorum ağrı çekip oturuyorum. Işiniz neydi acaba bilgisayar başı mi
Bel ve boyun şekil itibariyle normalde geriye dönük şekli olan omurga kısımlarıdır. Yanlış yüklenme ve öne eğilme ile düzleşirler bazen diskler fıtıklaşırlar ve buralardan çıkıp kollara ve bacaklara gelen sinirler sıkışarak kol ve bacaklarda ağrı yapar. Fizik tedavi ilaç tedavisinin yanı sıra nöralterapi de çok etkili bir yöntemdir. Bir enjeksiyon yöntemidir ve sinir sistemi üzerinden etki gösterir. Bağ dokuyu temizler. Ağrılarınızı giderir.Araştırmanızı tavsiye ederim. Uzm Dr Özden Sibel OdabaşıModa tasarımcıyım ben işten dolayı sürekli eğil kalk, dikiş makinesinde dikim yapmak, bilgisayarda çizim derken birde okulda sürekli ergonomik olmayan koşullarda çalıştık. En son işimde ağırdı biraz ondan sonra zaten patlak verdi bende ağıların ciddiyetini anladım.
Bende şu sıralar hiçbir şey yapmıyorum başka bir rahatsızlığım daha çıktı. Düzensiz bir hayatım var birde.
Eğer kurtulacaksak/kurtulmak istiyorsanız çok düzenli olmasa bile normal bir rutine ihtiyacınız var. Süreklilik lazım misal; egzersiz, hareket, beslenme, masaj vb. bunlar olursa hayatınızda fıtıkla yaşam kalitesi daha rahat oluyor.
Ben son haftada hiç ev işi yapmadım, işime ara verdim, kullandığım yastığı değiştirmedim, ani hareketlerde bulunmadım, egzersizleri yapmadım sadece sıfır ağrı vardı. Ama ne zaman rutin işlerime döndüm ağrım arttı işte o zamanda ara vererek yaptım herşeyi yormadım kendimi.
Ağrılarınızı hafife almayın lütfen.
Denediniz mi? Denediyseniz sizdeki gelişme ve süreç nasıl ilerledi? Önerileri açığız ama öncelikle deneyim ve süreç önemli çünkü her tedavi herkese uymuyor birde boşuna gitmek var tabiki.Bel ve boyun şekil itibariyle normalde geriye dönük şekli olan omurga kısımlarıdır. Yanlış yüklenme ve öne eğilme ile düzleşirler bazen diskler fıtıklaşırlar ve buralardan çıkıp kollara ve bacaklara gelen sinirler sıkışarak kol ve bacaklarda ağrı yapar. Fizik tedavi ilaç tedavisinin yanı sıra nöralterapi de çok etkili bir yöntemdir. Bir enjeksiyon yöntemidir ve sinir sistemi üzerinden etki gösterir. Bağ dokuyu temizler. Ağrılarınızı giderir.Araştırmanızı tavsiye ederim. Uzm Dr Özden Sibel Odabaşı
Merhaba, birden fazla beyin cerrahi ve fizik tedavi doktoru ile görüştüm ameliyat önerdiler, en sonuncu hem ameliyat hem bekle dedi çünkü kollarımda uyuşluk, his kaybı yoktu. Bu tam 2 ay önce oldu.Merhabalar boyun fıtığı geçmişim yok ancak ileri derecede bel fıtığı hastası idim hatta bana ilaçlarımin ve fizik tedavinin işe yaramaz dediği zaman Dr ma biraz daha bekleterek daha ileri ve acılar yaşamama kendim neden oldum ,neredeyse felclik yaşıyordum ki bir ayağımi çekilmeyi uyuşma değil artık hissetmiyordum diz kapağı altından parmak ucuna dek . Türkiye'de sayılı proflar doclar ile görüştüm mr sonucuma bakarak beyin cerrahi uzmanı olarak hepsi doğrudan ameliyat olmamı ilettiler ve ameliyat oldum . Ameliyat sonrası çok güzel toparlandım sonrasında hamile kalıp doğum yaptım ,doğum sonrası şuan yine sıkıntılarım başlamış durumda . Diyeceğim şu ki birden fazla dr ile görüşün ve kararinizi verin , zulüm cekmeyi uzatmak istemiyor iseniz ameliyat olun .Çok geçmiş olsun
Ankilozan dan şüphelenildimi hiç bende yıllardır boyun fıtıgı denildi artık kronik ağrılar ankilozan vs yıllar sonra teşhisi konuluyor dikkat edinMerhabalar boyun fıtığı geçmişim yok ancak ileri derecede bel fıtığı hastası idim hatta bana ilaçlarımin ve fizik tedavinin işe yaramaz dediği zaman Dr ma biraz daha bekleterek daha ileri ve acılar yaşamama kendim neden oldum ,neredeyse felclik yaşıyordum ki bir ayağımi çekilmeyi uyuşma değil artık hissetmiyordum diz kapağı altından parmak ucuna dek . Türkiye'de sayılı proflar doclar ile görüştüm mr sonucuma bakarak beyin cerrahi uzmanı olarak hepsi doğrudan ameliyat olmamı ilettiler ve ameliyat oldum . Ameliyat sonrası çok güzel toparlandım sonrasında hamile kalıp doğum yaptım ,doğum sonrası şuan yine sıkıntılarım başlamış durumda . Diyeceğim şu ki birden fazla dr ile görüşün ve kararinizi verin , zulüm cekmeyi uzatmak istemiyor iseniz ameliyat olun .Çok geçmiş olsun