- Konu Sahibi zarifecikk
-
aynı bel agrısı bndede var bnde acabamı diyorum ama bnmde yumurtlama döneminden sonra basladı sabahları cok agrıyo yataktan kakkarken bide acayip gaz var karnımda sişlikama adetime daha 10 gün var sanırım bu kadarda erken belli etmez diyorum yine psi bnce :)
aslında bnm gecen seferkindede bole olmustu cok erken demiştim aman ne belirtisi demistim ama sonra hamile old ogrendim biraz o yüzden umutluyum bnde ayaklaırm cok üsüyodu gögüslerim fenaydı ve bel agrım 10 gün onceden baslamıstı kısmet insallah olur bu sefer ki bnle kalır 13 aydır bekliyorum 13 ugursuz derlerbana ugrlu gelir insllah
kızlar merhaba her sabah belim ve bacaklarımda tıpkı adet öncesi gibi ağrım oluyor. üşütmeden mi başka bişeyden mi bilemiyorum fikir almak istedim. buarada adetime daha 2 hafta var yani henüz erken sayılır. bi de adet belirtilerim yaklaşık 5-7 gün öncesinde başlar. ne dersiniz? yoksa boşuna mı endişe ediyorum??:gitme:
kızlar bişey sorucam, bende fbrokistik var meme de çok uzun zamandır. bu gebeliğe engel teşkil eder mi, bi bilinz var mı bununla ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?