• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bel ve bacak ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi?

ayy cnm yaa misafirlerimiz vardı internete giremedim. henüz olmadım. ama adet olacakmışım hissi devam ediyor. bakalım sabretme dönemindeyim. hayırlısı olsun inş cnm. sen nasılsın? nasıl geçiriyorsun hamileliğini? umarım herşey yolundaadır cnm. :ecrin_bebek:

3 gün gecikmeli olarak kırmızılar geldi :( maalesef 3 gün ümitlenmiştim belirtileri de hamileliğe çok benzetmiştim ama kısmet değilmiş. napalım artık çalışmalara devammm kaydirigubbakcemile

bnmde bugun günüm henüz gelmed ama bn test yaptım tek cizgi malesef bu yada olmadı zarifecik umudumuz bi dahaki aya kaldı....

merhaba kızlar,
benim de adetime 5 gün var .bugün inanılmaz derece sol bacağım çekiliyormuş gibi oldu. bu ağrı bende normaldee adet döneminde olurdu. baş ağrım başladı ki bu da adetten bir gün önce olurdu.
adet olacakmışım gibi hissedip tuvalete gidiyorum ama hiç bir şey yok.
bekliyorum inşallah hamileyimdir. bu mübarek kadir gecesinin hürmetine inşallah hamileyimdir.
dualarınızı bekliyorum.
herkese de hayırlı kandiller...
sevgilerimle

merhaba kızlar,
benim de adetime 5 gün var .bugün inanılmaz derece sol bacağım çekiliyormuş gibi oldu. bu ağrı bende normaldee adet döneminde olurdu. baş ağrım başladı ki bu da adetten bir gün önce olurdu.
adet olacakmışım gibi hissedip tuvalete gidiyorum ama hiç bir şey yok.
bekliyorum inşallah hamileyimdir. bu mübarek kadir gecesinin hürmetine inşallah hamileyimdir.
dualarınızı bekliyorum.
herkese de hayırlı kandiller...
sevgilerimle

Merhaba halide. Soucu merak ediyorum cunku ayni belirtiler bende de var. Ins. Sonucun pozitiftir.

Merhaba halide. Soucu merak ediyorum cunku ayni belirtiler bende de var. Ins. Sonucun pozitiftir.

maalesef bayram sonrası regl oldum...yani tırt çıktım :) bu aya kaldı umutlar, bu aydan da ümidim yok ya işte Allah ol derse olacak... Rabbime yalvarıp hayırlı bir evlat istemekten başka careeeeeee yooooooooooook.....

canım adetime 2 gun var ve cok asırı sağ bacak iç kısmı ağrısı sence hamilemiyım

Hamlelik belirtilerinin cogu adet geckmesinden sonra basliyo cmm malesef o uuzden belirtilrre bakip umutlanmamk lazim cogu psi oluyo ben cpk yasadim ilk cocugm tup bebek ikinciye o 18 aylikkn kendiligindn kalfim anladimki kafan eahat olack

Merhaba;
bnm yumurtlamadan 2 gun sonra kasıkalrda ve belımde agrılarım basladı halad devam edio 1 hafta felan oldu dizlerimde sızı elım ayagım buz gibi oluyor üşğüme oluyor bugunde gögüslerimde sızı basladı uc kısımlarda adetime 5 gun var hamile olabilri miyim? bu sekılde belirti yasayan var mı?

Back