Bel rahatsızlığı olanlar doğum hakkında fikirleriniz bekliyorum...

tugce_burak

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
10
0
6
34
Ankara
9 haftalık hamileyim yalnız belimde bel eğriliği ve bel fıtığı başlangıcı var yalnız bu fıtık herkes de olabilecek düzeyde azmış. Doğum için epidural düşünüyordum yalnız belim eğri diye iğneyi yanlış yere filan yaparlar ya da fıtığa denk gelir diye korkuyorum böyle bir durumda olan tanıdığınız ya da yaşayanınız var mı? Ne tür doğum tercih etmeliyim siz benim yerimde olsanız ne yapardınız fikirlerini bekliyorum...

Bnde de bel fitigi var canm 8 haftalik hamileyim ins sonunu getiririz. Bunlari snra dusun bnce zamani gelnce drunla konusursun stres yapma smdiden.bnde oyle dusunuyorum epidural Rabbim kismet ederse.bnce oyle bi yanlislik yapmazlar ya.neden yapsnlar fitigin nerde hangi omurgada oldugu hakknda bilgilendirirsiniz birsey olmz ins...

AMİN canım İNŞALLAH sorunsuz atlatırız hani bide bende tam bel kısmımda eğrilik de var ondan korkuyorum omurga dümdüz inmiyor Ama RABBİM her şeyin hayırlısını versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…