- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.570
- 298
Bende henus cocuk yok. O islerdede sorunlar cikti iste bekliyorum onuda kafama takip üzülüyorum aslindaO dönemler yoktu ki. Belki de vardı da serde gençlik olunca çok zorlamıyordu.
Kızım 2.5 yaşında falandı ilk gittiğimde dr'a bu konu ile ilgili (kızım şimdi 16 yaşında) . O zamandan beri zaman zaman zorluyor işte. Geçen kış çok kötü idim. Sanırım şehir değişikliği, çok yoğun tempodan bir anda emeklilik modu vücudu şaşırttı. bahçede çiçek böcek ile ilgileneyim falan derken pert oldum işte.
Benim gelin de çocuktan sonra boyun fıtığı oldu (hatta geçen sene ameliyat oldu). Doktorunuza mutlaka ve mutlaka fıtıklarınızı belirtin. Size özel tutuş şekilleri falan önerecektir.
Yok yok, görümceyim ben, o bakımdan.... Yanlış anlaşıldımBende henus cocuk yok. O islerdede sorunlar cikti iste bekliyorum onuda kafama takip üzülüyorum aslinda.
Tekrardan doktora gidicem en son 9 ay evel gittim çünkü yeniden tuttu. Hava degisimi etkiliyor mu fıtık lari
Bahce isleri egil kalk cok fenadir ya tahmn edebiliyorum . Ay sizin gelindemi var nasi yani 42 yasindasiniz hemde torununuz mu var. Masallaaah yaaaa bin kere
Allah bagislasin kızınızı :)Yok yok, görümceyim ben, o bakımdan.... Yanlış anlaşıldım
Hepi topu bir kızımız var, o da 16 yaşında...
Vallahi İstanbul'un kaosundan, koşturmacasından kaçalım dedik, hayalimizi yaşayalım dedik, tam emekli hayatı oldu. Hastalıkla başladı. Bence bunların hepsi yokluktan :) Can sıkıntısından....
Birkaç yorum okudum öyle yapın böyle yapın diyr aman sakın denemeyin ve doktorunuzun vermediği hç bir kremi dahi sürmeyin lütfen gerçekten kolay şey değil bel fıtığı. Bende tam 3 tane var ve bir arkadaşım bana hareket gösteriyordu yap iyi geliyor diye bende yaptım düştüm kaldım tutuldum tamamen. Sakın yapmayın doktorunuzla görüşün şehrinizdeki en iyi doktora gitmeye çalışın ama sakın evinize gelen bana iyi geldi sende bunu yap diyenleri dinlemeyin lütfen dahada kötü yaparsınız. Bel fıtığı geçen bir hastalık değil nenyazıkki anneniz artık bununla yaşayacak kanal daralması filan bilgim yok ama bel fıtığının ağrısını azaltacak ve en iyi ne kadar olursa o tedaviyi uygulayacaklar ama dikkat etmediği anda o beli yine tutulacak. Önemli olan hareketlerine artık dikkat etmesi merak etmeyin bende 1 hafta tuvalete gidememiştim ilk tutulduğumda ayaklanr ama önemli olan ayaklandıktan sonrası eğilip kalkarken otururken yatarken dahi dikkat etmesi gerek. Geçmiş olsunİyi geceler kızlar... Annemin belinde 4 fıtık var kireçlenme ve kanal daralması da mevcut... Şu an çok kötü durumda yatıyor lavaboya bile kalkamıyor. Doktor şu aşamada ameliyata gerek yok dedi.. Bu tarz bir sıkıntı yaşayıp nasıl atlattığınız konusunda yardımınıza ihtiyacımız var zira çok zor durumdayız..
Ne oturup ne yatabiliyordum ,yatakta donemiyordum bile .Ama benimki cikmisti .Masaj yapan biri var basparmagiyla yerine taktı kemiği .O an yüruyebildim .
Iyi bir masör filan bulun .
Cok gecmis olsun.Ne cektim ben ne cektim bu fitiktan.Tam 3 tane fitigim var belimde.Aynen annenizin durumundaydim;ayağa kalkamiyodum. Uzun süren fizik tedaviler,egzersizlerle çok şükür iyiyim.Hergün düzenli gerdirme hareketleri yapiyorum,kışın soğuklar da arada bazen ağrılarım oluyor ama bugunune sukur iyiyim.Şu an yatalak durumda diyebilirim arkadaşlar biraz yürüyebilince fizik tedavi deneyeceğiz.. Ama çok korkuyoruz kaç gündür böyle ayaklanır dimi..
Biri dedigim cıkıkci diye biliniyor ama adam spor kulubü masorü .Birde Almanyada egitim görmüş .Biri dedigin uzman biri mi?
Belki kemikler baski yapiyodur birbirine.. bunu birinin cozmesi lazim olabilir. Fizik tedaviye giriyor ama kayropraktik uzmani fayda edebilir bu konuda alternatif tipa giriyor bu da.
Yok canim:) normal doktora gittiginde alternatif tipi onermezler bile, cunku alternatif tipi bilselerde ogretilmiyo. Mesela bahsettigim kayropratik uzmanida kirikci cikikci gibi.. alternatif tipa giriyo zaten.. bazen modern tip yetersiz geliyo. Ne zaman modern tip doktorlariyla alternatif tip uzmanlari beraber calisir o zaman cok guzel olurBiri dedigim cıkıkci diye biliniyor ama adam spor kulubü masorü .Birde Almanyada egitim görmüş .
Bizde alternatif tıp deyince öcü görmüs gibi olunuyor .Ama orada bilimsel gecerliligi var .
Zaten çıkık yani krem ilac nasil iyi gelsin çıkığa .Kemik yerinden cıkmış .Yok canim:) normal doktora gittiginde alternatif tipi onermezler bile, cunku alternatif tipi bilselerde ogretilmiyo. Mesela bahsettigim kayropratik uzmanida kirikci cikikci gibi.. alternatif tipa giriyo zaten.. bazen modern tip yetersiz geliyo. Ne zaman modern tip doktorlariyla alternatif tip uzmanlari beraber calisir o zaman cok guzel olur
İyi geceler kızlar... Annemin belinde 4 fıtık var kireçlenme ve kanal daralması da mevcut... Şu an çok kötü durumda yatıyor lavaboya bile kalkamıyor. Doktor şu aşamada ameliyata gerek yok dedi.. Bu tarz bir sıkıntı yaşayıp nasıl atlattığınız konusunda yardımınıza ihtiyacımız var zira çok zor durumdayız..[/QUOT benim eşim aynen öyleydi her akşam işten geldiğinde çocukları çıkarır omzuna tepindirirdi geceleri tahta sehpada yatardı tavsiye ile sülük yaptı evde dayısının oğlu %70%80 ağrıların geçtiğini söylüyor
Hacamat yaptırın cok tavsiye ederim suanda herkes yaptirior ve cok memnunlarİyi geceler kızlar... Annemin belinde 4 fıtık var kireçlenme ve kanal daralması da mevcut... Şu an çok kötü durumda yatıyor lavaboya bile kalkamıyor. Doktor şu aşamada ameliyata gerek yok dedi.. Bu tarz bir sıkıntı yaşayıp nasıl atlattığınız konusunda yardımınıza ihtiyacımız var zira çok zor durumdayız..
Yok inaniyorum canim krem bencede ise yaramaz agri kesici etkisi olabilir ancak. Ben alternatif tipi cok seviyorum ve acaip ilgim var.Zaten çıkık yani krem ilac nasil iyi gelsin çıkığa .Kemik yerinden cıkmış .
Benimkinde bi bacagin 10 cm kısalmıs dedi adam eşime gosterdi hayret etti esim .Gercekten öyleydi diyo .Kemik oturunca düzeldi .
Merhaba,benim de bel fıtığım var 3 yerde.6 ay önce başladı,sağ bacağımda kuvvet kaybı ve ağrı vardı fizik tedaviyle bir nebze de olsa kuvvet kaybı azaldı.2. Ye Fizik tedavisi oldum pek fayda etmedi.Bacağımda sürekli ağrı var.Doktorum ağrı merkezine git dedi ama enjeksiyon da yaptırmak istemedim riskli gördüm.Tavsiye üzerine 2 gün önce kişiye özel belin kalıbını çıkararak özel bir malzemeyle birlikte kişiye özel korse yapan Kadıköyde Hayri Uzunoğlu’na gittim.Korseyi hiç çıkarmayarak 6 ay kullanacağım inşallah faydasını görürüm size de buradan yazarım.Araştırırsanız çok iyileşen var.% 98 in üzerinde başarılı olduğunu duydum.Doktoru beklerken diğer hastalarla konuştuk. Şifa bulmuş 3.,4. Ye başka tanıdığını getirenler vardı.İyi geceler kızlar... Annemin belinde 4 fıtık var kireçlenme ve kanal daralması da mevcut... Şu an çok kötü durumda yatıyor lavaboya bile kalkamıyor. Doktor şu aşamada ameliyata gerek yok dedi.. Bu tarz bir sıkıntı yaşayıp nasıl atlattığınız konusunda yardımınıza ihtiyacımız var zira çok zor durumdayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?