İyi geceler kızlar... Annemin belinde 4 fıtık var kireçlenme ve kanal daralması da mevcut... Şu an çok kötü durumda yatıyor lavaboya bile kalkamıyor. Doktor şu aşamada ameliyata gerek yok dedi.. Bu tarz bir sıkıntı yaşayıp nasıl atlattığınız konusunda yardımınıza ihtiyacımız var zira çok zor durumdayız..
Şimdi bir hareket söyleyeceğim. Sandalyede dik bir şekilde otursun. Bir ayağı yerde diğer ayağını karşıda başka bir sandalyeye uzatıp gerdirsin. 2 dk bu hareket. Sonra diğer ayak aynı şekilde. 20 dk içinde kendini daha iyi hissetmiyorsa yapmasın. Birde ismi b...ay olan ilacı sürün. Günde iki kez. Yatarken ve uyanınca.İyi geceler kızlar... Annemin belinde 4 fıtık var kireçlenme ve kanal daralması da mevcut... Şu an çok kötü durumda yatıyor lavaboya bile kalkamıyor. Doktor şu aşamada ameliyata gerek yok dedi.. Bu tarz bir sıkıntı yaşayıp nasıl atlattığınız konusunda yardımınıza ihtiyacımız var zira çok zor durumdayız..
Kendi kalkamıyorsa ayaklarını topuk kısmından tutarak zorlamadan esnetin.(bacağın arka kısmı gerilsin) hafifçe yapın.Şu an yatalak durumda diyebilirim arkadaşlar biraz yürüyebilince fizik tedavi deneyeceğiz.. Ama çok korkuyoruz kaç gündür böyle ayaklanır dimi..
İyi geceler kızlar... Annemin belinde 4 fıtık var kireçlenme ve kanal daralması da mevcut... Şu an çok kötü durumda yatıyor lavaboya bile kalkamıyor. Doktor şu aşamada ameliyata gerek yok dedi.. Bu tarz bir sıkıntı yaşayıp nasıl atlattığınız konusunda yardımınıza ihtiyacımız var zira çok zor durumdayız..
Fizik tedavi mutlaka görsün faydasi oluyor kendini sicak tutsun beline ılık su torbasi koyunŞu an yatalak durumda diyebilirim arkadaşlar biraz yürüyebilince fizik tedavi deneyeceğiz.. Ama çok korkuyoruz kaç gündür böyle ayaklanır dimi..
Öncelikle anneciğinize geçmiş olsun.İyi geceler kızlar... Annemin belinde 4 fıtık var kireçlenme ve kanal daralması da mevcut... Şu an çok kötü durumda yatıyor lavaboya bile kalkamıyor. Doktor şu aşamada ameliyata gerek yok dedi.. Bu tarz bir sıkıntı yaşayıp nasıl atlattığınız konusunda yardımınıza ihtiyacımız var zira çok zor durumdayız..
Öncelikle anneciğinize geçmiş olsun.
Boyun, sırt ve bel fıtıklarım var. Kanal daralması ve kireçleme zaten birbirlerinin getirisi.
Geçen kış neredeyse 3 ay yattım diyebilirim. Bir doktor "ameliyat" dedi, diğeri "olma gençsin (genç sayılmam aslında 42 yaşındayım) tekrarlar" dedi. sonuç: Ameliyat olmadım. 30 seans fizik tedavi gördüm.
Ağrılarım geçti mi? Azaldı diyebiliriz ancak uzun süre ayakta kalamıyorum. Uzun süre sandalyede oturamıyorum vs... Yüzme ve yürüyüş oldukça iyi geliyor, bilginize.... (çok ağır ağrı kesicilerim var ve maalesef hayat onlarla güzel)
Bendede boyun fıtığı ve boyun düzleşmesi var. Fizik tedaviye her gun mu gittiniz.
Romatizmam da var
Mutfakta tabak almak icin uzanirken ya da çöp atmak icin egilirken bile kotu oluyorum
Gencligim gitti cok caresizim
Fizik tedavi can acitiyor mu bana ona gerek var dedi 1 tanesi ama beyin cerrahi gerek yok dedi
Size de çok geçmiş olsun.
İlk 5 seans her gün, sonra gün aşırı gittim.
Uzanmak ölüm, eğilmek ölüm, torba taşımak ölüm... Dr bana sen ne iş yapıyorsun diye sordu. "inşaatta ameleyim" dememi falan bekledi herhalde zira mantıklı hiç bir açıklaması yok fıtıkların. Hadi bel ve boyuna bir mantıklı açıklama bulabiliyoruz (boyun fıtığı piyano, bel fıtığı hamilelikte alınan 24 kg) ama sırt fıtığına mantıklı açıklama yok. Ne trafik kazası, ne yüksekten düşme.
Fizik tedavi acısız bir işlem. Aslında fizik tedaviden çok evde yapmanız gereken (ömür boyu) egzersizler çok daha önemli ama yapılıyor mu? Hayır. Tembellik diz boyu.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul'da süper bir fizik tedavi uzmanı önerebilirim. Ben fizik tedaviye maalesef o doktora gidemedim )artık İstanbul'da yaşamıyorum) ancak sırtıma yaptığı özel iğneler sayesinde hayat standardım yükseldi diyebilirim.
O dönemler yoktu ki. Belki de vardı da serde gençlik olunca çok zorlamıyordu.Tesekkur ederim.
Malesef istanbulda yasamiyorum. Manueel terapi cok dikkatimi cekiyor bursada bir doktor uyguluyormus orasida uzak bana gerci yuzde 98 iyilesme diyor.
Tıp yontemiymis kafam karisti.
Evet o evdeki egzersizler malesef yapilmiyor tembellik gercekten
Sirt fıtığı nasil bise bilmiyorum benim cok ağrım oldugunda internete yazdim sirt fıtığı çıktı kostue kostur doktora gittim boyun fıtığı dedi.
Peki hamilelikten sonra emzirme doneminde falab zorlanmadiniz mi bel ve boyundan bebegi tasimaktan .
Ben bunlari da düşünüyorum bi yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?