- 29 Ocak 2007
- 4.706
- 17
- 41
Bizde araştırdık mayısın 13 ünde gidicez inşl Ankaraya geliyor.Allahım bizede şifa verir inşallah.Annen tamamen iyileştimi canım?Arkadaşlar daha önce de yazmıştım,
Lütfen ameliyatı en son çözüm olarak düşünün,
Hemen her doktorun ameliyat şart dediğine inanıp kestirmeyin kendinizi,
Bu fıtığı ameliyatsız iyileştiren doktorlar da var,
Tabi herkesin ağrısı fıtığı farklı olabilir ama benim annem 30 yıldır çekiyo bu hastalığı,
Ve gitmediği doktor kalmadı 50 doktora gitmiştir,çoğu ameliyat dedi,
Olmadı korkusundan ama artık olmayı düşünüyodu ki bi doktor duyduk ona gitti,
Manuelterapi ile adam fıtığı %90 iyileştiriyor,araştırın nette isterseniz,
Doktorun adı Erkan Mirzaoğlu,İtalyada yaşıyomuş,bu işlemin eğitimini almış yurt dışında,
Geçen gün annem ona muayene oldu,5 dk. sürdü tedavisi,ve annem belimde bi hafifleme hissettim inşallah böyle devam eder diyor şu an,
Televizyonda da sürekli ameliyatsız çözüm diye konuşma yapan doktorlar var,doktor Nimet Kaşgarlı,Aybars Akkor falan isimler var,onları da araştırın,
Lütfen ameliyat olmadan çok çok iyi düşünün,her ameliyat çözüm değil,çoğu insan ameliyat olup bir-iki sene rahat ediyor ama sonra
tekrar nüksediyo bu hastalık...araştırın,okuyun,öğrenin,sağlığınız için bence iyi düşünün öyle karar verin,hepinize sağlıklı günler....
Şimdi hiçbir sıkıntısı yokmu?Annem 30 yıldır bu ağrıyı çekiyordu,manuel terapi ile şimdi çok çok rahatım diyo,inanamıyo buna,
Bakın iyileşmese annem iyileşmezdi çünkü artık iyice yerleşmiş fıtık düzelmez diye düşünüyoduk hepimiz ama ALLAHın izniyle 5 dakikada düzeldi,
Fıtık olunca insanın bi bacağı kısalıyomuş,o doktor bunu düzeltiyo işte eliyle 5 dakikada,italyada eğitimini almış,20 yıldır bu tedaviyi uyguluyomuş,araştırın valla,
Annemin gittiği doktor ne dedi biliyomusunuz,ilk gittiğinde kendisini sıktığı için sağ tarafını tedavi edememiş doktor ve senden para almıyorum bi dahaki geldiğinde kendini kasma iyileşince de borcunu
ödersin ödemezsen de bana bi dua et yeter canın sağolsun demiş,
Ve annem 4 gün sonra tekrar gitti kendini bıraktı iyicwe bu sefer ve sağ tarafı da böyle çıt dedi sanki yerine oturdu beli,ve ondan sonra düzeldi,ve bu yapılanlar için sadace 150 tl ödedi,
Benim size tavsiyem gidin görün araştırın,zaten doktor kendini kasıp tedavi uygulayamadıklarından para almıyomuş ordaki birkaç kadın da demiş bunu,
Ben sadece tavsiye ederim,gerisi size kalmış...
Allah allah nedenki nasıl beter oldu?Bizde ankaraya erkan mirzaoğluna gittik. kardeşim beter oldu daha yeni yeni eski haline geliyor banada hiç bir faydası olmadı.
Birde her girene ilaç satmak istemeleri insanı iyice çileden çıkartıyor ama.......
Madem 29 yıldır bu tedaviyi yapıyorum diyorsun 29 yıl öncede bu ilaçtan yoktuya. Her girene birer ikişer ilaç yazıyordu sizede yazdımı bilmiyorum.
Ben zaman gazetesinde stv de gün ışığı programında gördükten sonra inanmaya başlamıştım ama buraya kadarmış.
Geçmiş olsun..Pazartesi günü Ankarada gittim ben Erkan beye,
10 dakikada adam belimin iki yanını da çevirerek düzeltti,böyle kuluçlar kırılır ya onun gibi çatır çatır bi ses çıktı,
Sanki belimde olan düğüm gibi olan ağrı hemen gitti,bi rahatlama oldu ,
Bana ilaç falan yazmadı da,çünkü bu işin ilaçla alakası yok size neden yazdı acaba çok merak ettim,
Şu an çok iyyiim ALLAH a şükür,
Adam zaten her bel fıtığı ameliyatlık değildir diyor,
Önce topuğumu ölçtü baktı biri uzun,ben kendim de evde dikkat etmiştim hakkaten uzundu biri,
Sonra kendini kasma dedi ve on dakkada bitirdi tedaviyi,
Ben memnun kaldım,annem de memnun,bilemiyorum size neden o şekilde ilaç falan yazdı,acaba farklı bi rahatsızlık mı sizinki fıtık değil de?
Neyse ALLAH şifa versin,umarım sağlığınıza kavuşursunuz sizde....