Bel fıtığı ameliyatı olup iyi ki olmuşum diyen var mı?

Plutonn0508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
343
182
33
Bugün emara girdim. Bel fıtığıyim dayanilmaz ağrılarım oluyor. Özellikle sırt üstü yatarken, yan yatarken. Geceleri uykudan uyandiriyor. Ayaktayken sızlıyor. Sıkıştırıyor. Yani bazen işe giderken çorabımı zor giyiyorum. Ameliyat konusunda korkuyorum. İyi ki ameliyat olmuşum diyen var mı?

çok ama çok geçmiş olsun bende de var bel fıtığı Her zaman olmasa da arada baya kötü oluyorum bende ben ameliyat olmadım şuanlık düşünmüyorum ama annem oldu hemde iki defa ve hiç memnun değil hatta bacağında aksama kaldı doktor tekrar ameliyat etmeliyiz diyor
Kayınpederim oldu o da çok memnun değil bi arkadaşımız oldu ve yine o da memnun değil bu fıtık illetinden çevremde kim ameliyat olmuşsa hiç biri memnun değil

çok ama çok geçmiş olsun bende de var bel fıtığı Her zaman olmasa da arada baya kötü oluyorum bende ben ameliyat olmadım şuanlık düşünmüyorum ama annem oldu hemde iki defa ve hiç memnun değil hatta bacağında aksama kaldı doktor tekrar ameliyat etmeliyiz diyor
Kayınpederim oldu o da çok memnun değil bi arkadaşımız oldu ve yine o da memnun değil bu fıtık illetinden çevremde kim ameliyat olmuşsa hiç biri memnun değil
Size de çok geçmiş olsun tesekkur ederim ama geçmiyor 7 yıldır bunu çekiyorum yasayan bilir benim de halam oldu o da memnun değil. En iyisi olmamak galiba. Ama ağrıyi hafifletecek bir şey bulmak lazım ağrı kesiciler de fayda etmiyor. Allah başka dert vermesin tabi ama yorumunuz olmamam gerektigini tekrar gösterdi. Teşekkür ederim.

Annem kapı üzerinde yatti aylarca sert zeminde. Bir de sürekli ayağını karnına çekip indirirdi yaptıkça da kırt kırt ses gelirdi. Sonra bir de zayıfladı düzeldi.

Benim babam 30 yıl önce bel fıtığı ameliyatı oldu çok şükür bin şükür iyi ellerde yapılan bir ameliyat çare oluyor , akabinde kemikli ilik suyu corbalarla kendini güçlendirdi ve her gün Dr verdiği egzersizleri tam anlamıyla yaptı hiç sıkıntı olmadı bugünkü devirde ameliyat daha kolaydır diye düşünüyorum

Selamlar , ameliyat olup iyi olan sayısı genelde azdır artık. Etrafımda nerdeyse hergecen gün fıtık ve bel boyun ağrısı çeken insan sayısı gitgide artıyor , kiminin ağrıları dayanılmaz derecede ilerlerken kimi fizik tedavide , kimi ameliyatta , kimi de alternatif tıpta faydayı buluyor . dR Taylan Temel ameliyatsız bel fıtığı tedavisinde gerçekten iyi , radyofrekans yöntemiyle ameliyathanede yatış olmadan gerçekleşiyor , ben çevremde herkese Taylan Hocayı öneriyorum ,ameliyat olmak istemeyenlere özellikle..

İlk düşüncen ameliyat olmasın
Emarını yeniden yaptırıp fizik tedaviye başlayabilirsiniz ben öyle yaptım bugün tedavide 5.günüm

Bugün emara girdim. Bel fıtığıyim dayanilmaz ağrılarım oluyor. Özellikle sırt üstü yatarken, yan yatarken. Geceleri uykudan uyandiriyor. Ayaktayken sızlıyor. Sıkıştırıyor. Yani bazen işe giderken çorabımı zor giyiyorum. Ameliyat konusunda korkuyorum. İyi ki ameliyat olmuşum diyen var mı?
Bu tamamen doktor seçimiyle alakalı olduğunu düşünüyorum bel fıtığında nüksetme oranı da oldukça fazla, asıl post-op dönem daha önemli

Back
X