Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ameliyat olacağım ama çok tereddütlerim var. Olmasam ayrı dert olsam ayrı dert ne yapacağım bilmiyorum. Ama bu şekilde devam edemem resmen 90 yaşında biri gibiyim daha 24 yaşındayım halbuki.. bu arada geçmiş olsun nasılsınız kurtulmak nasıl birşeybel fıtığı amelyatından sonra garnülasyon doku oluşması yaşayan var mı?
Çok geçmolsun canım Allah şifa versin inşallah. Bende yarın ameliyat günü alacağım ama tam da senin bahsettiğini şeyden korkuyorum bu ağrıları bir tek yaşayanlar bilir bu yüzden tekrar o ve ona benzer ağrılar yaşamak istemiyorum. Günlük hayatımi altüst oldu resmen ne yapsam hala karar vermiş değilimCanım geçmiş olsun. Ben 7ay önce oldum amelyat. Amelyattan sonra 3ay çok iyiydim bel ve baca k ağrım yoktu. Fakat 3 4aydır şiddetli bel ağrısı çekiyorum. Granülasyon doku oluşmuş dediler. Şuan uzun yol yürüyemiyorum. Ara ara kalçamda sızlayan ağrılar oluyo. Napıcam bilemiyorum
Granülasyone doku oluşumuna da tekrar ameliyat deniyor ama tabi yine dkktora sormak lazım aynı bel fıtığı gibi zorluyormuş sanırım. Allah şifa verir inşallah siz nerede ameliyat olmuştunuzCanım geçmiş olsun. Ben 7ay önce oldum amelyat. Amelyattan sonra 3ay çok iyiydim bel ve baca k ağrım yoktu. Fakat 3 4aydır şiddetli bel ağrısı çekiyorum. Granülasyon doku oluşmuş dediler. Şuan uzun yol yürüyemiyorum. Ara ara kalçamda sızlayan ağrılar oluyo. Napıcam bilemiyorum