bel fıtığı ameliyatı olan var mı ?

İns dedigin gibi olur cnm. Kac fitigin vardi? Tekrar etmedi demi fitik. Tekrar etmesinden korkuyorum. Benim biraz genetik gibi cunku ;(

Canım fıtık tekrarlamaz. Başka bir noktadan tekrar fırlayabilir. Bu da ameliyatla ilgili değildir. Fizik ve genetik yapısı ile ilgilidir. Malesef beş yıl sonra tekrar bir fıtığım daha oldu. beş yıl oldu. ameliyat gerektiren bir durumum yok. Onunla yaşamayı öğrendim :KK39:

Çok geçmiş olsun. bir yıl önce bende ameliyat korkusuyla bu lanet ağrılarla kıvranıyordum. internetten dr. kerem bıkmazın epidural enjeksiyon tedavisini buldum. enjeksiyon yapıldı ertesi gün ağrılarımın hepsi gitti. bu yöntemi bi araştır derim

Canm tesekkur ederim. Amelyt oldum. 2 ay once. Benim fıtıgım baya buyuk oldugu icin onlara yonlendirilmedim. Felc dururmum vardi. Gecmis olsun sanaa canim

ferb sen fıtık amelyatı olmuştun değil mi? ben olalı 2.5 3 ay oldu. fıtığım varken sırt üstü yatamıyodum. amelyattan sonra yatabiliyodum. ama 2 haftadır sırt üstü yattığımda belim ağrıyo nefesim kesiliyor. sende de buna benzer ağrılar oluyor muydu?

bel fıtığı amelyatından sonra garnülasyon doku oluşması yaşayan var mı?

Merhaba gülcan bende senin gibi bel sorunu çekiyorum ameliyat olacağımi ama korkuyorum daha kötü olursam diye

bel fıtığı amelyatından sonra garnülasyon doku oluşması yaşayan var mı?
Ben de ameliyat olacağım ama çok tereddütlerim var. Olmasam ayrı dert olsam ayrı dert ne yapacağım bilmiyorum. Ama bu şekilde devam edemem resmen 90 yaşında biri gibiyim daha 24 yaşındayım halbuki.. bu arada geçmiş olsun nasılsınız kurtulmak nasıl birşey

Canım geçmiş olsun. Ben 7ay önce oldum amelyat. Amelyattan sonra 3ay çok iyiydim bel ve baca k ağrım yoktu. Fakat 3 4aydır şiddetli bel ağrısı çekiyorum. Granülasyon doku oluşmuş dediler. Şuan uzun yol yürüyemiyorum. Ara ara kalçamda sızlayan ağrılar oluyo. Napıcam bilemiyorum

Canım geçmiş olsun. Ben 7ay önce oldum amelyat. Amelyattan sonra 3ay çok iyiydim bel ve baca k ağrım yoktu. Fakat 3 4aydır şiddetli bel ağrısı çekiyorum. Granülasyon doku oluşmuş dediler. Şuan uzun yol yürüyemiyorum. Ara ara kalçamda sızlayan ağrılar oluyo. Napıcam bilemiyorum
Çok geçmolsun canım Allah şifa versin inşallah. Bende yarın ameliyat günü alacağım ama tam da senin bahsettiğini şeyden korkuyorum bu ağrıları bir tek yaşayanlar bilir bu yüzden tekrar o ve ona benzer ağrılar yaşamak istemiyorum. Günlük hayatımi altüst oldu resmen ne yapsam hala karar vermiş değilim

Granülasyone doku oluşumuna da tekrar ameliyat deniyor ama tabi yine dkktora sormak lazım aynı bel fıtığı gibi zorluyormuş sanırım. Allah şifa verir inşallah siz nerede ameliyat olmuştunuz

Canım doktor amelyat önerdiyse mutlaka ol. Yoksa ilerisikötü olur. Aynen dediğin gibi fıtık ağrısı oluyor. Kalçama inmeye başladı ağrı. Ama korkma bundan. Vücut yapısından kaynaklı oluyo.

bende 5 gun oldu ameliyat olali 20 gun dayandim o lanet sancilara agri kesiciler kas kevseticiler akilli merhemler alabalik kremleri hic birsey 1dk olsun kesmedi agrilarimi. Masajcilara gittim ameliyatlik hastalari ayaga kaldiranlara bana misin demedi fizik tedavici doktor fizik tedavi onerdi 2.seansda agrilarim tavan yapti surunerek ve butun gece aglamaktan balon olmus gozlerle gorunce beni en son beyin cerrahiye yonlendirdi.Orda artik 1 hafta icinde ameliyat olmam gerektigi gidisatin kotuye dogru oldugu soylendi.Idrar yapmakta zorluk cekmeye baslamistim.Bu hastalik en son idrar kesesi kaslarini gucsuzlestirip idrar kacirma sorununu cikariyormus ve o noktadan sonra ameliyat olsanda kaybedilen fonksiyonlar geri gelmezmis.butun bunlari duyduktan sonra bicak altina yatmak pek korkutucu gelmedi.Ankara Baskent hastanesinde beyin cerrahi salih bey cok iyi doktor Allah kendisinden razi olsun yolunu acik etsin beni mikrocerrahi yontemi ile ameliyat etti basarili bi ameliyat oldu.Sinirimin mosmor oldugunu buna nasil dayandigimi soyledi.5 gundur uyuyabiliyorum .oldurucu agrilardan kurtuldum Ancak tamamiyle gecti diyemiycem doktorum bunun normal oldugunu zamanla ve bazi egzersizle duzelecegini soyledi.Sinir agriyi hemen unutmuyormus.Deneyimlerimi paylasmak istedim cunku bende cok arastirmistim insanlarin yorumlarini.Bu arada benim fitik L5 S1 di kalcadan bacaga vuran belimde hic agri yapmayan lanet cinsdendi.Neyse buna sukur diyorum ve herkese sagliklar diliyorum

Sevgi hanım benimde amelyat sebebim sizinki gibiydi. Umarım amelyat sonrası sorunlarınız tekrar çıkmaz. Geçmişler olsun.

Merhaba biraz aradan zaman geçmiş ama şuanki durumunuz nasıl acaba bende 26 yaşındayım bekarim acil ameliyat deniliyor fitik patlamış çok şiddetli ağrılarim yok ama kalçam daki ağrı ve diz kapağıyla ayak bilegime vuran ağrı yatirmiyor yürüyünce iyi geliyor ama akşam olunca uyumak istemiyorum sabah kaskati kesiliyor belim ameliyat olunca yarım kaliyosun evlensen hamile kalmak riskli diyorlar :KK43: ne yapcam bilmiyorum oneriyormusunuz suan nasilsiniz

Oncelikle iyi aksamlar ve gecmis olsun. Benim durumumda bi degisiklik yok.ayni bel agrilarim var egilip kalkmakta sorunlarim kesintisiz devam ediyor. Ve de butun gunun agrisini ozellikle gece yattigimda cekiyorum.agirligimi belime veremiyorum nefesimi kesiyor agri. Ama bacagimda agri pek olmu ara sira sizlayan bir agri giriyor. Hamileligede gelince cevremde amelyat olup hamile kalan var. O nasip kismet canim ya. Ameliyet deniyorsa ol bence. Benim agrilarim kendimden kaynakli oldu. Dikkat etmedim kendime

Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun acil şifalar olsun fizik tedavi ve diğer yöntemlerde deneyip en son geçmezse ameliyat düşüncem artık hayırlısı olsun

X