E EU3 Ziyaretçi 26 Ocak 2010 Konu Sahibi EU3 #1 Bel fıtığı hastalarımızda (cerrahi tanı haricinde); ılk hafta bacak ağrısında ve uyuşmalarında %75 bel ağrısında %60 ıkinci hafta bacak ağrısında ve uyuşmalarında %85-95 bel ağrısında %85 oranlarında iyileşme sağlamaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2010
Bel fıtığı hastalarımızda (cerrahi tanı haricinde); ılk hafta bacak ağrısında ve uyuşmalarında %75 bel ağrısında %60 ıkinci hafta bacak ağrısında ve uyuşmalarında %85-95 bel ağrısında %85 oranlarında iyileşme sağlamaktır.
mordabirrenk Guru Kayıtlı Üye 19 Eylül 2008 277 0 4 Ekim 2011 Konu Sahibi EU3 #2 Bel fıtığı sorunum var.mr çektirdim kesinleşti.doktorum bana algoloji servisinden epidural steroid enjeksiyonu diye bir tedavi önerdi belden yapılan bir enjekte, yaptıran arkadaşlar varmı beni bu konuda aydınlatabilirlerni
Bel fıtığı sorunum var.mr çektirdim kesinleşti.doktorum bana algoloji servisinden epidural steroid enjeksiyonu diye bir tedavi önerdi belden yapılan bir enjekte, yaptıran arkadaşlar varmı beni bu konuda aydınlatabilirlerni
sevgidemir Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 14.966 47 4 Ekim 2011 Konu Sahibi EU3 #3 geçmiş olsun bende blfıtığından çok çektim hala çekiyorum tüm tedavileri ol bence sonra çok hasar kalıyor
geçmiş olsun bende blfıtığından çok çektim hala çekiyorum tüm tedavileri ol bence sonra çok hasar kalıyor