Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bel fıtığı ameliyatı olan var mı ?
- Konu Sahibi gulcan93
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kaç yaşındasın ? daha evvel görmüştüm mesajını olmaya karar verdin mi ? olan arkadaşlarım var gayette memnunlar hatta sen bekarım demiştin değil mi? hiç korkma çocuğunda olur bel ayrı çocuk doğuracağın yer ayrı sonuçta bende olacağım inş bi dr gittim devlet hastanesinde önce ameliyat dedi sonra biraz daha idare et dedi ama idare edecek durumda değilim kendimi 80 yaşında gibi hissediyorum
- 14 Kasım 2014
- 2.519
- 4.212
- 333
teşekkür ederim. oğlum sekiz yaşında şimdi. benim bir fıtığım vardı. ancak normal fıtıklar gibi değildi. yeri itibariyle riskli dediler. ameliyatı olduktan 4-5 yıl sonra tekrar başka bir noktadan fıtık çıktı. bu sefer ki fıtık normal herkes de olabilenden. ben onunla yaşamaya alıştım. dikkat ettikçe bana çok sorun çıkarmıyor. hatta öyle ki ikinci çocuğu bile düşünüyorum :)
hayırlısıyla kurtulursun inş olsun Allah başka dert vermesin beterin beteri var hayatında ilk kez ameliyat olucaksan bu seni üzüyor ve korkutuyor olabilir ama dedimya beterin beteri var Allah inşallah herşeyi yoluna koyar ameliyattan sonra durumunu bildirirsen sevinirim neler yaşadığını nasıl bir süreç olduğunu .. iyi olacak dersen iyi olur doktorun iyiyse ona güven ve Allaha sığın şimdidedn geçmiş olsun acil şifalar...
2gun once amelyatimi oldum. Aglayarak uyandim, cok agrim oldu sonrasinda agri kesici serum, igne ve antibiyotiklerle rahatladm. Suanda agrim var kesik yarasi sonucta. Ama bacak agrim yok allaha sukur. Doktor bir parmaktan buyuk fitik aldim keske oncesinde olsaydin, sinirlerinin rengi bile degismis dedi. Ama iyiyim allaha sukur
- 14 Kasım 2014
- 2.519
- 4.212
- 333
evet ağrılarında geçecek inşallah. benim tam bir yıl ağrılarım az çok devam etti. hiç geçmeyecek sanmıştım. çok moralim bozuluyordu. keşke geçeceğini o zamanlar bilseydim, ağrılara o kadar takılıp üzülmezdim. benim bir sene sürdü ama çevremde ameliyat olan birkaç arkadaşım oldu onlar hemen iyileştiler :)