merhaba canım kullanmadım ama merak ediyorum açıkçası.Yurt dışında bir tanıdığım vardı o şortlu bir şey kullanmıştı ama ne bilmiyorum.Fayda sağlamıştı.İnşALLAH size de bunun faydası olur.
Amin canım.bu beli inceltiyor sadece .basene etkisi yok sanırım .Orantı nasıl olacak sadece bel incelince.Çok teşekkürler. İnşallah... Korse takılıyken görenler aaa ne kadar zayıflamışsın, belin incecik olmuş diyor. İnşallah belirli bir süre taktıktan sonra gerçekten incelir. Simitlerimden dolayı hep bol kıyafetler giyiniyorum. O da daha kilolu görünmeme neden oluyor
Size kolay gelsin canım.Başaracaksınız ben inanıyorum.Arada yazın merak ediyorum.hatta resminiz de çekmeyi unutmayın.Öncesi ve sonrası diye.
İnşALLAH Faydalı olsun diyorum.Evet takip ediyorum.nedenine gelince de ben bu sitede kimse yalnız kalmasın istiyorum.Elimden geldiğince açılan konulara bilgim var ise yazmaya çalışıyor ve insanları yaptıkları için teşvik etmek istiyorum.Kıskançlık olmayarak.evet istiyorum ki herkes yapacağını yapsın ben destek olayım mesajlarla. biraz bile faydam var ise ne mutlu bana.Korsemle 6. günüm. Korse takılıyken ki gibi fit durmak için sabırla ilerliyorum... Lahana suyumu ve limonlu suyumu içtikten sonra kahvaltımı yaptım yine. Kilom da ölçülerimde aynı. Eki Görüntüle 1723368
Zaten imkansızı istemiyorsunuz ki.ölçüleriniz şu an bile iyi.Evet sadece biraz fazlanız var.o da zaten gider .Merak etmeyiniz.Korsemle 6. günüm. Korse takılıyken ki gibi fit durmak için sabırla ilerliyorum... Lahana suyumu ve limonlu suyumu içtikten sonra kahvaltımı yaptım yine. Kilom da ölçülerimde aynı. Eki Görüntüle 1723368
Merhaba canım.sizin hangi korse ve gerçekten zayıflattı mı sizi.yazar mısınız.Bende kullanıyorum korse çokta memnunum ama benımkı bundan kullanışlı göğüs altına kadar gelio külot şeklinde uzun alttan kopçalı yandaki simitleri pörtletmio seninki sanki ortadan sıkıo sadece
Bende kullanıyorum korse çokta memnunum ama benımkı bundan kullanışlı göğüs altına kadar gelio külot şeklinde uzun alttan kopçalı yandaki simitleri pörtletmio seninki sanki ortadan sıkıo sadece
Bende buaralar bu korseye iyice kafayi taktim gercekten nerdeyse 2 beden beli ince gosteriyor ama ben soyle bisey yaptim bazi sebeplerden dolayi bu korseyi alamadim ve evde jartiyerim vardi beli aynen boyle korseli oluyor zaten jartiyerlerin ve ince belli gorunmek iatedigimde belli olmayacak sekilde giyiyorum uzerine slkl atlet giyince belli olmuyor zaten ve harika zayif gosteriyor ben gecende giydim teyzem sok oldu beni gorunce karnin ice gocmus yeter daha zayiflama diyor bilmiyorki icinde korse var hatta bugun korsesiz gordu beni kilo almissin dedigecen gordugumde cok iyiydi dedi yani goz yaniltmak icin harika bisey tabi gonup isterki korsesiz o gpruntuye burunmeyi ama ah bu istah yada zayiflayana kadar takilsada mantikli.
Konu sahibi arkadasim kaca aldin sen bu korseyi
Ayy şimdi okuyunca heveslendirdin bak benii:)
Ölçüldün mü tekrar hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?