Evet yarin sabahtan doktora gidicem tedavime devam edicem ikisini ayni anda yurutucem bu ay inş.pozitif bi sonuç alırım sende de mi.pko var hamilemisininşallah bebeğini kazanmana vesile olur canım ama, pko varsa doktorun önerdiği tedaviye devam et, inofolik diye toz şeklinde folik asitin kullanma kağıdında çok faydalı olduğu yazıyordu pkoya, tavsiye ederim. bende hamile kalmadan iki ay önce karnımı ovdurmuştum, bende ağır kaldırdığımda sık sık karnımın eşiği kayıyordu, sonra yerine getirdi kadın onda sonrada kaymadı. inşallah faydası olur senin içinde, bardak çektirme genelde grip ağır olduğunda sırta vurulur diye biliyorum ben
bana pko teşhisi koymadı canım doktor hanım, alt muayeneden baktı olsa görürdü herhalde , sadece yumurtaların büyümemiş demişti. inofolik yazdı, onu da zaten 15 günde bitirdim. infolik'in prospektüsünde yazıyordu pkoya faydalı olduğu yumurtaları büyütüyormuş galiba, folik asitin hamile kalınca hem bebeğe hemde hamile olmadan önce yumurtalara faydası var anladığım kadarıyla. benim folik asitim bitince adet oldum tekrar başka bir folik asit içeren ilaç aldım, folik trio adında o da bende uyku yaptı içince devam edemedim, ocak ayında karnım ve belim ağrıdı genelde adetime 6 gün kala yaptığımda hiçbirşey çıkmadı idrar testinde, 2-3 gün kala pembe çizgi, adet gününden 2-3 gün sonra yine pembe çizgiydi, ancak bu pazartesi gittiğim kan vermeye hamile olduğum kesinleşti çok şükür. öbür hafta içindede ultrasona gideceğimEvet yarin sabahtan doktora gidicem tedavime devam edicem ikisini ayni anda yurutucem bu ay inş.pozitif bi sonuç alırım sende de mi.pko var hamilemisin
bana pko teşhisi koymadı canım doktor hanım, alt muayeneden baktı olsa görürdü herhalde , sadece yumurtaların büyümemiş demişti. inofolik yazdı, onu da zaten 15 günde bitirdim. infolik'in prospektüsünde yazıyordu pkoya faydalı olduğu yumurtaları büyütüyormuş galiba, folik asitin hamile kalınca hem bebeğe hemde hamile olmadan önce yumurtalara faydası var anladığım kadarıyla. benim folik asitim bitince adet oldum tekrar başka bir folik asit içeren ilaç aldım, folik trio adında o da bende uyku yaptı içince devam edemedim, ocak ayında karnım ve belim ağrıdı genelde adetime 6 gün kala yaptığımda hiçbirşey çıkmadı idrar testinde, 2-3 gün kala pembe çizgi, adet gününden 2-3 gün sonra yine pembe çizgiydi, ancak bu pazartesi gittiğim kan vermeye hamile olduğum kesinleşti çok şükür. öbür hafta içindede ultrasona gideceğimİNŞALLAH SANA DA NASİP OLUR HAYIRLI BİR EVLAT.. RABBİM KİMSEYİ EVLAT KOKUSUNDAN MAHRUM BIRAKMASIN HAYIRLISIYLA.
Gobeğin duşmesini dolayısıyla kaldırılmasını duydumda beli hiç duymadım cnmm. Bnce iyicene araştır oylee
yakı dediğin şey ne canm. Bnde onu duymuştm nasl yapılıo.. Bakalım sende işe yararsa bizde deneriz belkiGittim bugün yaptırdım sakıncalı bisey yok bardak falanda oturtmadi masaj yaptı yakı yapıp belime koydu 3gunde sut buhusu yapicam 2si bugün ve yarin 3.su adetim bitip yıkanınca yapicam sonrada ilişki o aksam inş.çare olur doktor tedavimede devam ediyorum inş.Rabbim bu ay bos çevirmez
yakı dediğin şey ne canm. Bnde onu duymuştm nasl yapılıo.. Bakalım sende işe yararsa bizde deneriz belki
Allah emeklerinin karşıliginda İnşallah nasip eyler canım tez zamanda hayırlısı ile bir evlat, inşallah şifa olur kürlerin, Rabbim inşallah vesile kılar bebeğine kavuşmak için. Asla ümidini kaybetme bol bol dua et hayırlısı ile.. :)Beyaz sabun ve yumurtanın akini karistiriyolar bi nevi alçı oluyor ona yakı diyolarmis
işe yarıyo mu acaba. Bende 2 duşuk yapınca yakı yap dediler. Nasıl suruluyo ne kadar duruyo faln. Bilgi verir misnBeyaz sabun ve yumurtanın akini karistiriyolar bi nevi alçı oluyor ona yakı diyolarmis
işe yarıyo mu acaba. Bende 2 duşuk yapınca yakı yap dediler. Nasıl suruluyo ne kadar duruyo faln. Bilgi verir misn
Allah emeklerinin karşıliginda İnşallah nasip eyler canım tez zamanda hayırlısı ile bir evlat, inşallah şifa olur kürlerin, Rabbim inşallah vesile kılar bebeğine kavuşmak için. Asla ümidini kaybetme bol bol dua et hayırlısı ile.. :)