Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sut buharı nasl cnm.. Daha detaylı anlatır mısın..Ya yakı rendelenmiş sabun ve yumurtanın akı ile yapılıyor alçı gibi oluyor ama kadın bana masaj yaptı belimi falan ovdu öyle surdu kendi başına yapabilir misin bilmiyorum canım araştır her yerde yapan birileri var bak sut buharinida yapabilirsin benim tanıdığım öyle hamile kaldı 4 düşükten sonra
senin cevabını beklerken netten bsktım cnm. Olumlu sonuçt alan çok olmuş. Yarın sdetimn son gunu. Başliycm inşllh. Bide yakı yı çok tavsiye eden var. Onuda kullanmayı duşunuyorumAdetinin 3.günü 2litre kadar sütü kaynatiyosun sonra fırın tuglasini ısıtiyosun iyice kizacak şekilde 1 demet maydanoz ve yarim kutu viks bi legenin ya da derin bi teneke de ben 18litre yuvarlak yağ tenekesinde yaptım tasi maydanozu ve viksi taşın üstüne koy legenin içine koyup üstüne kaynar sütü döküp buharına oturuyosun çok yanmadigin sure kalkma bunu adetnin 3. Ve 4. Günü yapicaksin sonrada adet bitince dustan alip tekrar yapıp ilişkiye giriceksin dedi bana canım :)
C cgdmns Merhaba,senin cevabını beklerken netten bsktım cnm. Olumlu sonuçt alan çok olmuş. Yarın sdetimn son gunu. Başliycm inşllh. Bide yakı yı çok tavsiye eden var. Onuda kullanmayı duşunuyorum
Merhaba canim. Ikisinide hic denemedim. Bircok dogal yontem uyguladim baska.ama hicbiri ise yaramadi. En son klomen kullanmistim ve o ay gebe kalmistim. Suan oğlum 1.5 yasinda.. sormak istedigin baska sey varsa yardimci olmaya calisirim.
Merhaba canim. Ikisinide hic denemedim. Bircok dogal yontem uyguladim baska.ama hicbiri ise yaramadi. En son klomen kullanmistim ve o ay gebe kalmistim. Suan oğlum 1.5 yasinda.. sormak istedigin baska sey varsa yardimci ol
merhaba;
Sende sorun neydi ?
Çekmekten kastim bele masaj yapıp bardak oturtuyorlarmis yumurtaliklari yerine oturtuyorlarmis bilmiyorum ki ya kafam çok karisik