- 8 Ağustos 2024
- 133
- 30
- 22
-
- Konu Sahibi nursenathegirlll
Ne zaman test yapmalıyımBu kadar erken belirtiniz olmaz döllenme olması aşağı yukarı 12-13 gün sürer.
Canım çatlamadan sonra 14.gün en idealidirNe zaman test yapmalıyım
Bende adet düzensizliği var ve arada vajina ve kasıkta hafif ağrılar oluyor onun dışında bı belirti yok ben nasıl anlayabilirim geçen ay 27 sinde adet oldum ondan 1 hafta önce yerlesme kanamasi gibi pembemsi bı akıntı geldi adetimin ilk günü çok ağrılı gectiCanım çatlamadan sonra 14.gün en idealidir
Cancağzım nasılsın bayadır göremedim seni görüşemedik ben de pek girmedimDöllenme sırasında da ağrı yaşıyor olabilirsiniz. Adetiniz gecikince test yapin. Şuan beklemekten başka çare yok.
İyim kuzum çok şükür sen nasılsın ne yaptın?Cancağzım nasılsın bayadır göremedim seni görüşemedik ben de pek girmedim
Benim de durumum sizinki gibi. Adetim düzensiz, ama siz 27sini baz alın o günden sonra olmazsanız test yaparsınızBende adet düzensizliği var ve arada vajina ve kasıkta hafif ağrılar oluyor onun dışında bı belirti yok ben nasıl anlayabilirim geçen ay 27 sinde adet oldum ondan 1 hafta önce yerlesme kanamasi gibi pembemsi bı akıntı geldi adetimin ilk günü çok ağrılı gecti
Peki o adetten önce gelen pembemsi kan nedir çünkü ondan önceki ayda olduBenim de durumum sizinki gibi. Adetim düzensiz, ama siz 27sini baz alın o günden sonra olmazsanız test yaparsınız
Hormonlarla alakalı canım birkaç kez bende de oldu aynısı. Bir kez adet başlangıcı oldu bir kez de bitişinde. Hamilelerin yaşadığı pembe kanama ilerleyen haftalarda oluyorPeki o adetten önce gelen pembemsi kan nedir çünkü ondan önceki ayda oldu
İyiyim bende napim tatil bitti döndüm görev yerine okulların açılmasını bekliyorum aynı beniş çalışmalarına yeniden başladık bakalım bu sene içinde oldu oldu yoksa tüp yaptıracağız artıkİyim kuzum çok şükür sen nasılsın ne yaptın?
Bende işte ara sıra giriyorum
Allah'ın izniyle en kısa zamanda bebislerimiz müjdeyi verir bizeİyiyim bende napim tatil bitti döndüm görev yerine okulların açılmasını bekliyorum aynı beniş çalışmalarına yeniden başladık bakalım bu sene içinde oldu oldu yoksa tüp yaptıracağız artık