bel ağrısıı : ((

• Konu Sahibi zeynebinannesi
  • Başlangıç Tarihi
Z

zeynebinannesi

Ziyaretçi
kızlaarr...29.haftamdayım ve 15 gündür şiddetli bel ağrısı çekiyorum...:gitme:

doktoruma göre normal !!! bu nasıl normallik anlamadım...ayağımın üstüne basamıyorum ...sürükleye sürükleye yürümeye çalışıyorum,,yatakta dönemiyorum...

offffffff bunallddımmmm:Saruboceq:

canım geçekten normal 30dan sonra başladı benimde yani karnımızın ağırlığı belimize vuruyor yani tedirgin olucak bişey yok gebeliğin getirdiği durumlar bunlar bazılarında geç bazılarında erken muhakak yaşanıyor allahım yardımcın olsun yardımcımız olsun

yürüyemiyorum yaaw...

çok sıkıldım artık ,,, bunun bi egzersizi bişeyi ne biliim kremi falan yok mu :gitme:

Allah hepimize yardimci olsun. bel agrisi, mide yanmasi (reflu) her ne ararsan normal ardik bu aylarda agirlastik. zor ama sabir sabir sabir....biri bitiyor digeri basliyor taaa ki bebisleri kucagimiza alana kadar.:)))

bel ağrısı bugün bende de çok fena zaten vardı da bugün çoğaldı ya ben de 29. dayım normaldir inş.

benim bel ağrım daha 25.haftada başladı.hemde hayatı zehir edecek kadar şiddetliydi.biraz özenli davranınca azaldığını farkettim,mesela otururken sırtımı küçük bir yastıkla destekliyorum,çok uzun süre ayakta kalmamaya çalışıyorum,fırsat buldukça uzanıyorum ve aynı pozisyonda çok kalmamaya dikkat ediyorum,özellikle bilgisayar başında oturunca mahvoluyordum,fazla oturmuyorum.şimdi epey rahatım.yürüyüş yapmak ta çok iyi geliyormuş diye duydum.

benim de korkunç bel ağrılarım var. doktorum ağrı kesici jellerden kullanabileceğimi söyledi. istersen sende doktoruna danış.

X