bel ağrısı

ben gündüz biraz fazla ayakta kalırsam çok bel agrısı çekiyordum
ve 4 ayla 8 ay arasında çogunlukla adım atamayacak kadar kasık agrısı çekiyordum
erken dogum riskinden çok korktum hemen dr gttim
herşey çok normaldi ama kızım vaktinden 10 gun sonra dogdu oda zorla sezeryanla yani
bence bir doktora görün arkadaşım ne olur ne olmaz bünyeye göre bile değişebiliyor yaşananlar
inşallah önemli bişey çıkmaz

kızlar 20 haftalık hamileyim..arada bel ağrım oluyodu ama bugün aralıksız ağrıyor...daha sabah dr gittim herşey normal demişti...sizce bu ne şimdi??daha önce erken doğum yaptım..amaağrısı böyle değildi..yoksa yine mi erkekn doğum başlıyo korkuyorum..

gülencim cevabın için teşekkürler..
erkekn doğumu 24 haftalıkken yapmıştım...
bugün dr gidip gelirken arabada mı rahatsız oldum bilmiyorum...pozisyon değiştiriyorumama ancak 1dk geçiyor tekrar başlıyor anlamadım...öyle kasılma değil ağrı var...

Canım bence doktorunu aramalısın ben dün sancıdan hastaneye yattım sakın ol ama tedbiri bırakma nst felan girersin canım pozisyon degistirmekle geçmeyen bel ağrıları olmamaliymis mesela kalk wc git evd edilan tekrar koltuğa otur arkana daya. Bakalım gecicek mı dua etcem sana inşallah gecer

canım benim çok saol yardımın için...
evet ayağakalktım geçti sonra yattım 2-3 dk sonra gene başladı..gece geçti...ama ara ara yine ağrı oluyo..

X