Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 4.5 aylık hamileyim aşırı bel ağrısı çekiyorum geceleri hiç uyuyamıyorum bel ağrısından bu ikinci hamileliğim birincide böyle olmamıştı doktora gitmelimiyim yoksa bu normalmi
ben gündüz biraz fazla ayakta kalırsam çok bel agrısı çekiyordum ve 4 ayla 8 ay arasında çogunlukla adım atamayacak kadar kasık agrısı çekiyordum erken dogum riskinden çok korktum hemen dr gttim herşey çok normaldi ama kızım vaktinden 10 gun sonra dogdu oda zorla sezeryanla yani bence bir doktora görün arkadaşım ne olur ne olmaz bünyeye göre bile değişebiliyor yaşananlar inşallah önemli bişey çıkmaz
kızlar 20 haftalık hamileyim..arada bel ağrım oluyodu ama bugün aralıksız ağrıyor...daha sabah dr gittim herşey normal demişti...sizce bu ne şimdi??daha önce erken doğum yaptım..amaağrısı böyle değildi..yoksa yine mi erkekn doğum başlıyo korkuyorum..
gülencim cevabın için teşekkürler.. erkekn doğumu 24 haftalıkken yapmıştım... bugün dr gidip gelirken arabada mı rahatsız oldum bilmiyorum...pozisyon değiştiriyorumama ancak 1dk geçiyor tekrar başlıyor anlamadım...öyle kasılma değil ağrı var...