- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi bireylulmasali
-
Kaç günde bir adet oluyon canımKızlar yeni evlendim ve son günlerde belim çok ağrıyor göğüslerim çok hassaslaştı sızlıyor özellikle ucu çok ağrıyor adetime de henüz var yani 12 gün var bu kadar erken adet belirtisi olabilir mi normalde 3-5 gün öncesinden başlardı
28 günde bir oluyorum canımKaç günde bir adet oluyon canım
Hamile misin diyeceğim bu kadar erken belli olmaz canım yumurtlama döneminde olabilirsin ondan olabilir ağrılar28 günde bir oluyorum canım
Daha önce hiç böyle ağrım olmamıştı ama yumurtlama döneminde sadece akıntı görüyordumHamile misin diyeceğim bu kadar erken belli olmaz canım yumurtlama döneminde olabilirsin ondan olabilir ağrılar
Daha önce hiç böyle ağrım olmamıştı ama yumurtlama döneminde sadece akıntı görüyordum
Son adet tarihin neydi canım... valla bilemedim ki
Ben de aynı şeyi yaşıyorum,yumurtlama günümden beri göğüs hassasiyetim geçmedi. 3 gün önce yumurtlama günümdü. Normalde en erken adetime 1 hafta kala başlardı ben de anlamadım,belki de bebiş geliyordur :)Kızlar yeni evlendim ve son günlerde belim çok ağrıyor göğüslerim çok hassaslaştı sızlıyor özellikle ucu çok ağrıyor adetime de henüz var yani 12 gün var bu kadar erken adet belirtisi olabilir mi normalde 3-5 gün öncesinden başlardı
Yumurtlama 14 ünde falan olduysa canım belki de bebiş vardır canımmm1 Ağustos canım ☺
Aynı şekilde benim de 3 gün önce yumurtlama günümdü senin En son adet günün neydi :)Ben de aynı şeyi yaşıyorum,yumurtlama günümden beri göğüs hassasiyetim geçmedi. 3 gün önce yumurtlama günümdü. Normalde en erken adetime 1 hafta kala başlardı ben de anlamadım,belki de bebiş geliyordur :)
Bu kadar erken belirti olur mu sence :) umutlanmak istemiyorumYumurtlama 14 ünde falan olduysa canım belki de bebiş vardır canımmm
İnşallah bebiş geliyordur Rabbim isteyen herkese nasip etsinBen de aynı şeyi yaşıyorum,yumurtlama günümden beri göğüs hassasiyetim geçmedi. 3 gün önce yumurtlama günümdü. Normalde en erken adetime 1 hafta kala başlardı ben de anlamadım,belki de bebiş geliyordur :)
4 ağustosta adet olmuştum.26 günde bir oluyorum ve 12-13. günlerde yumurtlamam oluyor genelde. Bu ay 13. günümde oldu bariz hissettim hatta yoğun bir yumurtlama ağrısı yaşadım :)Aynı şekilde benim de 3 gün önce yumurtlama günümdü senin En son adet günün neydi :)
Valla canım herkesin farklı oluyor bazılarında 0 belirti bazılarında bir sürü 28 günde bir adet oluyosan adetine 8 gün kalmış bu arada sen 12 dedinBu kadar erken belirti olur mu sence :) umutlanmak istemiyorum
Benim gögüs hassasiyetim adetten 10 15 gün önceden başladığı zamanı bilirim o yüzden normal geldi banaKızlar yeni evlendim ve son günlerde belim çok ağrıyor göğüslerim çok hassaslaştı sızlıyor özellikle ucu çok ağrıyor adetime de henüz var yani 12 gün var bu kadar erken adet belirtisi olabilir mi normalde 3-5 gün öncesinden başlardı
Evet canım benim de geçen ay 8 gün önceden başladı kesin hamileyim dedim ama değildimmmBenim gögüs hassasiyetim adetten 10 15 gün önceden başladığı zamanı bilirim o yüzden normal geldi bana
Canim bnde önceden hic gogus agrisi hissetmezdim ewlenince adet belirtileri yumurtlama belirtilerini cok net hissetmeye basladim yumurtlama olabilir evliliklerde adet duzenide bozulabiliyo cunku enfeksyon goguse vururmu bilmiyorum kndini sicak tut gebelikde olabilir bekle bakalim bir haftaya gecmezse yada adet oldugunda fln doktora gidersin gecmis olsun.Kızlar yeni evlendim ve son günlerde belim çok ağrıyor göğüslerim çok hassaslaştı sızlıyor özellikle ucu çok ağrıyor adetime de henüz var yani 12 gün var bu kadar erken adet belirtisi olabilir mi normalde 3-5 gün öncesinden başlardı
Teşekkür ederim canımCanim bnde önceden hic gogus agrisi hissetmezdim ewlenince adet belirtileri yumurtlama belirtilerini cok net hissetmeye basladim yumurtlama olabilir evliliklerde adet duzenide bozulabiliyo cunku enfeksyon goguse vururmu bilmiyorum kndini sicak tut gebelikde olabilir bekle bakalim bir haftaya gecmezse yada adet oldugunda fln doktora gidersin gecmis olsun.
Bazen yumurtlama sonrası böyle oluyor. Gogus sızlamasida progesteron, prolaktin hormonunun yükselmesindendir. O yüzden normalKızlar yeni evlendim ve son günlerde belim çok ağrıyor göğüslerim çok hassaslaştı sızlıyor özellikle ucu çok ağrıyor adetime de henüz var yani 12 gün var bu kadar erken adet belirtisi olabilir mi normalde 3-5 gün öncesinden başlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?