How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bel ağrısı, sıcak basması ve su gibi akışkan akıntı hamilelik belirtisi midir?

Volina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2022
2
2
1
27
Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir yıllık evliyim iki kere kimyasal gebelik geçirdim. En son geçen ay oldu. Doktor peşine hamile kalman çok yüksek dedi. Bir de bu ay mfk yöntemi deniyorum. Bal polen propolis arı sütü karışımı kullandım ve hayıt otu çayı içiyorum. Reglime son bir hafta kaldı. Tam 14. Gün olan ilişkiden sonra şiddetli geçmeyen bel ağrım başladı ara ara kasık ağrısı. Ve son iki gündür de su gibi bir anda gelen akıntılarım oluyor. Hani normal akıntı çok hissedilmez ama bu bildiğiniz adette gelen his gibi. Ve sıcak basması hararet de en belirgin belirtim. Çünkü ben kan değerlerim düşük olduğu için çok üşüyen bı insanım ama o da bir haftadır aşırı derecede hararet basıyor. Geceleri özellikle uyuyamıyorum. Yüzüm alev alıyor bazen. Sizce hamile olabilir miyim? Bu belirtileri ilk defa yaşıyorum bu yüzden post açma kararı aldım. Yoksa tecrübeliyim artık bir yıl oldu yalancı belirtileri az çok anladım.

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir yıllık evliyim iki kere kimyasal gebelik geçirdim. En son geçen ay oldu. Doktor peşine hamile kalman çok yüksek dedi. Bir de bu ay mfk yöntemi deniyorum. Bal polen propolis arı sütü karışımı kullandım ve hayıt otu çayı içiyorum. Reglime son bir hafta kaldı. Tam 14. Gün olan ilişkiden sonra şiddetli geçmeyen bel ağrım başladı ara ara kasık ağrısı. Ve son iki gündür de su gibi bir anda gelen akıntılarım oluyor. Hani normal akıntı çok hissedilmez ama bu bildiğiniz adette gelen his gibi. Ve sıcak basması hararet de en belirgin belirtim. Çünkü ben kan değerlerim düşük olduğu için çok üşüyen bı insanım ama o da bir haftadır aşırı derecede hararet basıyor. Geceleri özellikle uyuyamıyorum. Yüzüm alev alıyor bazen. Sizce hamile olabilir miyim? Bu belirtileri ilk defa yaşıyorum bu yüzden post açma kararı aldım. Yoksa tecrübeliyim artık bir yıl oldu yalancı belirtileri az çok anladım.
Benimde bel ağrım
Rabbim gönlüne göre versin inşAllah adetine 3 4 gün kala test yap belirtilerin hamilelik belirtileri gibi 😍 benimde şu an aynı çünkü yanıyorum atletle yatacak kadar bide bulunduğum il baya baya soğuk olan bir il ona rağmen akıntı desen bu hafta biraz biraz azaldı ilk başlarda çok fazlaydı benim ayakta durduğum zaman bel ağrım oluyordu ama ilk belirtim göğüs ağrısıydı

Benimde bel ağrım

Rabbim gönlüne göre versin inşAllah adetine 3 4 gün kala test yap belirtilerin hamilelik belirtileri gibi 😍 benimde şu an aynı çünkü yanıyorum atletle yatacak kadar bide bulunduğum il baya baya soğuk olan bir il ona rağmen akıntı desen bu hafta biraz biraz azaldı ilk başlarda çok fazlaydı benim ayakta durduğum zaman bel ağrım oluyordu ama ilk belirtim göğüs ağrısıydı
Benim de şuan hala belim ağrıyor. Göğüs ağrım yok henüz. En belirgin belirtiler bel ve kasık ağrım. İnşallah olur bir yıldır bekliyorum. 🤲🤲

Canım ne durumdasın belirtilerinin birebir aynısını yaşıyorum da

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir yıllık evliyim iki kere kimyasal gebelik geçirdim. En son geçen ay oldu. Doktor peşine hamile kalman çok yüksek dedi. Bir de bu ay mfk yöntemi deniyorum. Bal polen propolis arı sütü karışımı kullandım ve hayıt otu çayı içiyorum. Reglime son bir hafta kaldı. Tam 14. Gün olan ilişkiden sonra şiddetli geçmeyen bel ağrım başladı ara ara kasık ağrısı. Ve son iki gündür de su gibi bir anda gelen akıntılarım oluyor. Hani normal akıntı çok hissedilmez ama bu bildiğiniz adette gelen his gibi. Ve sıcak basması hararet de en belirgin belirtim. Çünkü ben kan değerlerim düşük olduğu için çok üşüyen bı insanım ama o da bir haftadır aşırı derecede hararet basıyor. Geceleri özellikle uyuyamıyorum. Yüzüm alev alıyor bazen. Sizce hamile olabilir miyim? Bu belirtileri ilk defa yaşıyorum bu yüzden post açma kararı aldım. Yoksa tecrübeliyim artık bir yıl oldu yalancı belirtileri az çok anladım

Banada yardımcı olurmusunz lutfen .Mrb benm de sizinkine benzer . 27 şubatta ilişkiye girdk eşimle ve son 4 gundur sol kasigima batmalar oluyor çok nadir olsada belim agirmaya başladı ve idrara sık çıkmaya basladm şeffaf bi akintim var su gbi (adetten öncede boyle geliyordu zaten)
Şubatta 14 ünde hasta olmuştum .lütfen yardımcı olurmusunz arkadslar

Banada yardımcı olurmusunz lutfen .Mrb benm de sizinkine benzer . 27 şubatta ilişkiye girdk eşimle ve son 4 gundur sol kasigima batmalar oluyor çok nadir olsada belim agirmaya başladı ve idrara sık çıkmaya basladm şeffaf bi akintim var su gbi (adetten öncede boyle geliyordu zaten)
Şubatta 14 ünde hasta olmuştum .lütfen yardımcı olurmusunz arkadslae
Şubatta 14 ünde hasta olmuştum .lütfen yardımcı olurmusunz arkadslar

Benim de şuan hala belim ağrıyor. Göğüs ağrım yok henüz. En belirgin belirtiler bel ve kasık ağrım. İnşallah olur bir yıldır bekliyorum. 🤲🤲
Amin Insallah rabbim kalbimze göre nasip eylesin . benm de göğüslerinde bi hiss yok

Merhaba inşallah hamilesjndir cnm Bende test yaptm geçenlerde çift çizgi çıktı son adet tarihim 24 ocak geçenlerde randevu aldm 22 Mart'ta. Randevu verdiler anliyacagin 6 qün sonra hastaneye gidecem inşallah ama benden sürekli yoğun bir akıntı geliyor nasıl desem açık sarımi desem bilemedim bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğim de kızımda hiç böyle olmamıştı bu hamileliğim değişik aacba düşük riskimi anliyamadim şiddetli karın ağrisida yok sadece kasıklarım ağriyor sizce normalmi yoksa kötü bir durum mu size fotoğrafida PAYLASACAM çok özür dilerim yorum yaparsanız sevinirim 🥺

Eklentiler

• IMG_20220314_095325.jpg
    IMG_20220314_095325.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 720
  • IMG_20220314_095301.jpg
    IMG_20220314_095301.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 1.308
Merhaba öncelikle herkese ben yeni basladım bebis calısmalrına ve yumurtlama haftamı hep degerlendirdim yumurtlamam bitti adetime 7 gün var fakat gögüs uclarım acıyor ve akıntım hic gecmedi test yapıp umutsuzlamak istemiyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi???

Merhaba öncelikle herkese ben yeni basladım bebis calısmalrına ve yumurtlama haftamı hep degerlendirdim yumurtlamam bitti adetime 7 gün var fakat gögüs uclarım acıyor ve akıntım hic gecmedi test yapıp umutsuzlamak istemiyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi???
Hamilelik belirtisi diyorlar ama her hamilelikte belirtiler farklı olabiliyormuş üstelik aynı belirtiler adet gelirken de olabiliyormuş o yüzden benim de kafam karıştı. Göğüsüm şişti ve her zamankindan daha fazla acıyor. İnşallah hamileliktir. Adetime 5 gün var. Sen test yaptın mı ? İnşallah güzel bir haber almışsındır 🥰

Back