• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel agrisi gebelik belirtisimi ??

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
Kizlar adetime 2 gun var belim asiri agriyo bu gebelik belirtisimi tabak bile kaldiramiyorum tecrubeli hamisler sizinde beliniz agridimi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar adetime 2 gun var belim asiri agriyo bu gebelik belirtisimi tabak bile kaldiramiyorum tecrubeli hamisler sizinde beliniz agridimi ?

Bel ağrısıda bi belirtidir ama herkeste olmayabilir göğüslerinde hassasiyet ve hafif kararma varsa damarların belirginleşmişse hamile olabilirsin

Bel ağrısıda bi belirtidir ama herkeste olmayabilir göğüslerinde hassasiyet ve hafif kararma varsa damarların belirginleşmişse hamile olabilirsin

Goguslerim asiri derecede agriyo ve karardi genisledi damarlari kahve rengi yerinden bile goeuyorum artik ..

Goguslerim asiri derecede agriyo ve karardi genisledi damarlari kahve rengi yerinden bile goeuyorum artik ..

o zaman yarın hemen bir test al ve hamişmisin bak benimde öyle olmuştu ve genellikle öyle oluyormuş. Allahım gönlüne göre verir inşallah..

Back