Beko mu, Arçelik mi?

rana62

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2007
1.012
66
643
45
selam arkadaşlar benim en kısa zamanda karar vermem gerekiyor 9 yıllık evliyim beyaz eşyalarımızı yenileyeceğiz eşimin arkadaşının arçelik-beko bayisi var mecbur ordan alacağız daha önce ki beyaz eşyalarımın hiç biri arçelik-beko değildi o yüzden hiç bir fikrim yok bana buzdolabı ,çamaşır makinesi ve fırın olarak önerebileceğiniz marka ve model söylermisiniz fiyatları uygun olsun istiyorum kızlar şimdiden teşekkür ederim:31:

Beko ile arçelik birbirinin aynı gibi görünsede bence beko daha şık duruyor.Benim de evimde buzdolabım ve çamaşır makinem beko ve çok memnunum.

Arçelik ve beko aynı fabrıkadan çıkıyor ve beka yurtdışı satış yani ithalat için üretiliyor daha çok ve ben bekoyu tercih ediyorum. çamaşır makinem beko çok memnunum.annemin bulaşık mak. ve buzdolabı arçelik o da memnun her ikisinden. yani çok birşey farkedeceğini sanmam.sonuçta aynı yerde üretiliyor, fiyatı uygun olanı al derim.

$27563_5088-NF_small.webp$29419_ARCELIK-2396-CNI--01_small.webp$27967_8123-ER_small.webp$25925_7104-HS_small.webp

Back
X