Gebeliğe Hazırlık Bekleyiş içinde olmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tarifedilemez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
195
180
33
Kızlar artik dayanamiyorum bende anne olmak istiyorum Allah herkese nasip etsin
Pcos oldugu icin doktorum en az 3 ay dogum kontrol hapi kullan dedi (cunku adet olamadigim icin yumurtlamada olmuyormus) sonra deneyin dedi ama beklemek istemiyorum 2 ay oldu bugunlere adet olacagim acaba sonra 1 ay daha kullanmayip denesek mi diyorum bir umut

Sizce doktorumu dinleyip 1 ay daha kullanayim mi yoksa biraksam mi?

Her ay denerken olmamasi zor iken simdi boyle cok isteyip beklerken bir de dogum kontrol hapi kullanmak cok canimi yakiyor

Siz olsaniz yerimde ne yaparsiniz?

Kızlar artik dayanamiyorum bende anne olmak istiyorum Allah herkese nasip etsin
Pcos oldugu icin doktorum en az 3 ay dogum kontrol hapi kullan dedi (cunku adet olamadigim icin yumurtlamada olmuyormus) sonra deneyin dedi ama beklemek istemiyorum 2 ay oldu bugunlere adet olacagim acaba sonra 1 ay daha kullanmayip denesek mi diyorum bir umut

Sizce doktorumu dinleyip 1 ay daha kullanayim mi yoksa biraksam mi?

Her ay denerken olmamasi zor iken simdi boyle cok isteyip beklerken bir de dogum kontrol hapi kullanmak cok canimi yakiyor

Siz olsaniz yerimde ne yaparsiniz?
Canım bu düşünceni doktorunla paylaş bebek eninde sonunda oluyor .üzülmeni gerektirecek bi durum yok ayrıca Doğum kontrol hapı kullanmanda senin hamilelik sürecinin bi parçası çünkü düzenli adet olmuyormuşsun .tüm düşünceni söyle doktoruna😇

Doktorunuz ne diyorsa onu yapin derim. Ins Rabbim gonlunuze gore verir bi an once bebeginize kavusursunuz

Back