- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 369
- 25
- Konu Sahibi rabianizzz
Kızlar sabah eşimi ise gonderdikten sonra saat sabah idrara sıkıstığım için temiz bir kaba idrarı bıraktım çünkü ilk sabah idrariyla test yapın diyorlarya evde de test yoktu 11 de gidip alıp geldim ve yaptım negatif çıktı.ama internetten bakınca bekletilmis idrarin doğru sonuç vermeyecegi yalnız sonuc verebilecegi yazıyordu.Bu arada polikistik over sendromu var.Cocuk istiyoruz 1 senedir olmuyor.Adetime malesekfi ne kadar var bilmiyorum cunku adet olamadigim icin duphaston kullanıyorum kullanmadığımda adetim hemen duzensizlesiyor yarın hap bitiyor adet olmak için 10 gün beklenen gerekiyor. Ama bitmek bilmeyen bir göğüs agrim sancim var öyle böyle değil oğlumu sutten keseli 2 ay oldu zaten çok az emiyordu ve sütüm nerdeyse yok denecek kadar azdı.hic kestikten sonra göğüs agrisi hiç cekmedim çeksem kestigim haftalarda çekerdim demi 2 ay geçtikten sonra değil kafamda bunu eledim ama adetten önce sadece hafif hassasiyet olurdu goguslerimde bu ay hiç yasamadigim birşey oldu iki göğüsüm hem bildigin süt dolmus gibi dolgun baya agri var sürekli hamile gibi hissediyorum napmaliyim yumurtlamam oldumu olmadimi bilmiyorum çünkü pkodan dolayı takip etmiyorum ovulasyon testleri doğru sonuc vermiyor diye çokta umursamadigim icin akıntı sanci vesairede takip edip öyle ilişki olmadı son ilişki tarihimide hatırlamıyorum kendimi kesin adet olurum hamile olmam diye düşündüğüm için son adetim 16 Ekim. Biliyorum çok uzun oldu napacagimi bilemedim yazdım 10 gün içinde adet olmayi beklesem.varmi yokmu diye kafayı yerim kesin. Test ne zaman yapsam çıkar yarin hap bitiyo adet olmak 10 gün icinde olmasi gerekiyo geçen ay 6 ci gunde olmuştum.Bu ay nasıl olur kaçıncı günde olurum netlik veremiyorum pkodan dolayı. En son adetimin ustunden 24 gün gecti.adet belirtisimi hamilelikmi bilmiyorum. Yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim