Bekler mi?

pysduck

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
37
21
8
30
Merhaba KK
Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var.Aynı okula gidiyorduk. Genel olarak sorunsuz giden bir ilişkimiz var diyebilirim.Şuan ikimizinde hayatları dönüm noktasında.
Ben atama bekleyen öğretmenim o da mühendis yüksek lisansa hazırlanıyor.
Bir aksilik olmazsa her seneki kontenjan verilir ve mülakatta haksızlığa uğramazsam atanabilicek bir sıralamam var.
Sorun şu ki atandığım yerde 6 sene kalmam gerekiyor.Bu konu ne zaman açılsa sevgilim 6 sene kalmazsın dönersin çalışmak zorunda değilsin ben sana bakarım diyor. Ama ben kendi mesleğimi yapmak istiyorum dediğimde özellerde yaparsın diyor. Özellerede başvurdum ve zaten 2 okul dışında hiçbiri deneyimim olmasına rağmen cv mi bile görüntülemedi. Hiç olmadı yanına gelirim polislik yaparım diyor. O kadar emek verip yüksek lisansı kazanırsa polislik yapması bana mantıklı gelmiyor.Hemde stresli bir iş mutsuz olma ihtimali yüksek.Kısaca ne yapıp ne edip dönersin diyor ben kızıncada beklerim o zaman diyor. Annem çocuk yakışıklı mesleğide güzel seni mi bekleyecek kızım inanma diyerek iyice delirtiyor beni

Çok saçma şimdiden bunları düşünmem biliyorum ama herşey güzel giderken bozulmasından korkuyorum.Önceki 2 yıllık ilişkim hasta ve depresyonda olduğum bir dönem aldatılmamla bitti.Eski sevgilimin tam tersi biri olduğu için şuan ki sevgilimin doğru kişi olduğunu düşünüyorum.O olgun, beni anlayan ,iyi kalpli ve benim hassas noktalarımı bilip beni kırmaktan korkan biri

6 sene çok uzun bir süre mi? Uzaktan ilişki yürütüp mutlu evlilik yapanlar var mı?Ya da uzaktan evlilik sürdürenler var mı?Siz olsanız ne yapardınız?

6 sene birinin beklemesi cok zor . Yuksek lisansi bittikten sonra yanina gelip meslegini yapabilir niye polislik yapsin ki

Ben olsam akisina birakirim. Ne meslegimden vazgecerim ne de onun vazgecmesini beklerim. Hele bir o gunler gelsin de.

6 sene çok zor. Ben yapamam gibi geliyor. Yüksek lisanslı mühendis adamın da polislik yapması çok saçma olur. Yerinde olsaydım evleneceğim zaman bu 6 sene zorunlu durum değişmezse istifa eder kolejde çalışırdım.

Uzaktan evlilik sürdüren tanidığim var tabi ne çektiklerini onlar bilir..

Şimdiden bunun planlamasını yapamazsınız
Birbirinizi kısıtlamayın ikinizde kendi hedeflerinizş gerçekleştirin gerisi zamanı gelince hallolur
Gönğl bağı sağlamsa her sorun çözülür
İlişki sırasını bırak evlendikten sonra iki yıl birbirimizdeb uzaktık
Hemde öyle aynı ülke bile değil
3 aktarma 18 saat uçak mesafesi..
Kolaymı değil elbette özlüyorsun zorlanıyorsun ama fedakarlık şart
Eşim yurt dışında işinde ilerledi
Ben burada eğitimimi tamamladım
Sonunda ortak bi alan bulup bir araya geldik

Seni hic üzmek istemem ama 6 sene uzaktan beklemek gercekten asiri yipratici olur. Erkek arkadasin gercekten cok anlayisli, bir sürü cozum uretmis. Allah yardim eder diye dusunuyorum, gercekten yurekten bagliysaniz mutlaka hallolur guzel günlere ulasirsiniz zaten..

Çünkü doğuda onun yapabileceği iş imkanı çok kısıtlı hatta yok gibi
Ne mühendisi?
O da KPSS ye girip senin yanına atanabilir.
Ya da özelde iş bulur.
Hele bi atan da sonrasına çözüm bulunur.
Annenin özgüvenini yıkmasına da izin verme.
O yakışıklıysa da benden güzelini bulamaz anneciğim rahat ol de!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…