Merhaba KK
Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var.Aynı okula gidiyorduk. Genel olarak sorunsuz giden bir ilişkimiz var diyebilirim.Şuan ikimizinde hayatları dönüm noktasında.
Ben atama bekleyen öğretmenim o da mühendis yüksek lisansa hazırlanıyor.
Bir aksilik olmazsa her seneki kontenjan verilir ve mülakatta haksızlığa uğramazsam atanabilicek bir sıralamam var.
Sorun şu ki atandığım yerde 6 sene kalmam gerekiyor.Bu konu ne zaman açılsa sevgilim 6 sene kalmazsın dönersin çalışmak zorunda değilsin ben sana bakarım diyor. Ama ben kendi mesleğimi yapmak istiyorum dediğimde özellerde yaparsın diyor. Özellerede başvurdum ve zaten 2 okul dışında hiçbiri deneyimim olmasına rağmen cv mi bile görüntülemedi.
Hiç olmadı yanına gelirim polislik yaparım diyor. O kadar emek verip yüksek lisansı kazanırsa polislik yapması bana mantıklı gelmiyor.Hemde stresli bir iş mutsuz olma ihtimali yüksek.Kısaca ne yapıp ne edip dönersin diyor ben kızıncada beklerim o zaman diyor. Annem çocuk yakışıklı mesleğide güzel seni mi bekleyecek kızım inanma diyerek iyice delirtiyor beni
Çok saçma şimdiden bunları düşünmem biliyorum ama herşey güzel giderken bozulmasından korkuyorum.Önceki 2 yıllık ilişkim hasta ve depresyonda olduğum bir dönem aldatılmamla bitti.Eski sevgilimin tam tersi biri olduğu için şuan ki sevgilimin doğru kişi olduğunu düşünüyorum.O olgun, beni anlayan ,iyi kalpli ve benim hassas noktalarımı bilip beni kırmaktan korkan biri
6 sene çok uzun bir süre mi? Uzaktan ilişki yürütüp mutlu evlilik yapanlar var mı?Ya da uzaktan evlilik sürdürenler var mı?Siz olsanız ne yapardınız?