Beklenen oldu. Aldatıldım

Kızlar bütün suçu sosyal medyaya atmak da doğru değil, sosyal medya aldatma potansiyeli olan adamlara yol açtı sadece. Yoksa yapmayacak adamın yanına Çıplak kadın koyun yine de dönüp bakmaz.

5 aydır Vatsap dışında hiçbir sosyal medya hesabı olmayan biriyle beraber-dim güven problemim olmadı hiç, Sadakatsizlik en son Aklıma gelecek şeydi hatta, oradan bakınca mumla arasan bulunmayacak adam gibi duruyor ama öyle değil başta oh dedim tertemiz ilişki Stalk yok kıskançlık yok (Benim tarafımdan tabi, benim hesaplar açık olduğu için o çok arıza çıkarıyordu) ama bi yerden sonra bu da can sıkıcı kızlar. İnsan ne yapıyor ediyor gözü önünde olsun istiyor, takip listesine bakıp şu kim bi kim öğrenmek ve çevresini tanımak istiyor, ve tabi kimleri laykliyor falan şaka maka bunlar birini tanırken baya yardımcı olan şeylermis onu anladım.adamda sosyal medya kıskançlık şu bu yoktu ama bizde bir sirke-limon kavgasından hallice Bi kavgayla ayrıldık. Akacak kan damarda durmuyor işte

Velhasıl, sosyal medya ilişkilerin düşmanı falan değil bence, aksine masum sandığınız bir adamin beğenilerinden içinde kopan fırtınaları görebiliyorsunuz, ya da aldatma potansiyeli olan adamı daha kolay ayırabiliyorsunuz diğerlerinden. Hiç kullanmamak da çözüm değil yani. Önemli olan bu renkli sanal dünyaya rağmen sizden başka kadının fotoğrafına dahi bakmaya tenezzül etmeyecek o muhteşem adamı bulmakta

Son düzenleme:
Canım bırak 27yi ben 30 35 yasındaki adamların yaptıklarını anlatsam sana. Pis abazalar. O kadar çok çektim ki ben de.Sonu böyle olmasın diye diye hep başında bıtırdım herşeyi. Seni anlıyorum zor ama yapcak bişey yok şunun çözümü yok. He bu arada burda ben konu actıgımda bazı kadınlar ne varki eklesin ekleyınce aldatıyo mu oluyo takılmayın şöyle konulara çok takıntılısınız zart zurt diyodu. Hehhh alın size takıntı çok bilmiş canım kadınlarımız!!!!!!

En başında o kadar Düzgün davranıyordu ki inanamazsınız.
4 levent ten beylioduzu ne beni eve bırakmaları falan ilk 8 ay hiç kız eklediğini bi halt ettiğini görmedim. Ocak ayından sonra artık ne olduysa adamı tanıyamaz oldum. Değişti. Bi havalar bi kendini bir b.k sanmalar...
Takip etmeye başladım hatta buraya konu açtım beni kıskanç ilan ettiler. Ama sonuç benim hislerim yanılmadı
Evet sudan sebepten biten ilişkilerde oluyor olmuyor değil ama sosyal medya erkekler için kadın pazarı gibi bir şey. En iyisi bile az çok kızlara bakıyordur.

Aldatıldım yazsını okuyunca kocan aldattı sandım sevgılıyse bırak çıktığı yere kadar gitsin terketmesi daha kolay :)) acısada öldürmez anlıyomsn kurtuldun şükret ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…