Beklenen oldu. Aldatıldım

morsufrajet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
692
1.381
63
Daha önce bir konu açmıştım erkek arkadasim sürekli olarak instagramda birilerini takip ediyor diye.
Çoğu arkadaş bana fazla kıskançlık ediyorsun demişti.
En son bir kız yüzünden tartıştık çünkü nedense o kızla ilgili iyi şeyler hissetmiyordum. Buradaki arkadaşlar çok kıskanma dediği için uzun süre sesimi çıkarmadım ama o devam etti.
O kıza mesaj attim.
Öğrendim herşeyi.
Arkadaşıma mesaj olarak attığım metni açıklama olarak paylaşıyorum. Sosyal medyaya nefretim iyice arttı. Elbette düzgün olan yapmaz ama işte canım çok sıkıldı.
"Biz bu kız yüzünden zaten tartıştık bir daha eklersen biter bu iş dedim. Çünkü şüphe ediyordum. Emre bana uyuyorum dedi. Sonra beni uyku tutmadı instagrama girdim kızın takip isteğini kabul etmiş. Bende sinirlendim aradım emreyi telefonu meşguldü defalarca aradım. Sonra çok sinirli olduğum için kıza mesaj attim silindiğini neden zorla bir adamı eklediğini sordum o da git sevgiline sor dedi. Bende zorladım kızın sinirini o da dedi işte benimle konuşuyor şu an diye. Emre ablamla konuşuyorum dedi ekran görüntüsü atti ama saat hatası vardı saat gece 2 ydi ve telefonu 4 e kadar mesguldu. Bende kızla olan konuşmaları gönderdim ve defol yazdim emreye"

Ne kadardır berabersiniz ilişkiniz ne seviyedeydi bilmiyorum ama eğer eminsen yapılacak birşey yok. Bir karaktersizi hayatından çıkartmış oldun.
Zor gelicek elbette ama iş daha ilerlemeden gerçek yüzünü görmüş olduğun için sevinmelisin.

Yaklaşık iki yıldır birlikteydik
Kızın instagram profilindeki neredeyse tüm fotoğraflarını beğenmiş zaten ben sonradan gördüm kız açınca. Kiz o kadar pişkin pişkin cevap verdi kı inanamadim

Yaklaşık iki yıldır birlikteydik
Kızın instagram profilindeki neredeyse tüm fotoğraflarını beğenmiş zaten ben sonradan gördüm kız açınca. Kiz o kadar pişkin pişkin cevap verdi kı inanamadim
Ona bu pişkinliği veren Emre.

İyi ki sevgiliyken karakterini öğrenmişsiniz, evliyken maymun iştahlılığına şahit olsaydınız daha kötü olurdu. Şimdi derince bir nefes alıp 'iyi ki iş ciddiye binmeden öğrenmişim' demelisiniz. Hayat, ihanet eden karaktersizlerin arkasından yas tutmak için çok ama çok kısa.

27 yaşında bir adamın hala nefsini tutmaması beni şok etti.
Ona yüz veren elbette emre ama mesajı attığım kişi bir hemşire.
Ben o mesajı attığımda hiç olmazsa benden haberi olmadığına dair bir şeyler yazacağını düşündüm. Gayet rahattı.

Ayrıca sosyal medya varya senden nefret ediyorum. Kullanıyorum ama nefret ediyorum yani.

İlişki katili!
Kullanmasını bilsek ve iyi bireyler olsak ilişki katili değil. Yol yakınken pislikleri ortaya çıkarıyorsa hayatımızda olması iyi bir şey bence sosyal medyanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…