• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen gün geldi ... Veee Nİ-ŞAN-LAN-DIK ..! :)) A&H

allah tamamına erdirsin canım mutluluklar bu arada annnenizede bir:nazar:maşallah çok genç ve güzel görünüyo

allah tamamına erdirsin çok güzel bi nişan olmuş fotoğraflar harika
annene de bayıldım genç kız gibi maşallah
:nazar:

Canım benim cok güzel olmuşsunn inan içim gittii sanki ordaymışım gibi bir hise kapılarak baktımmm resimlerineee inşallah dugun fotolarınıda gorurum bu aradaa dugun tarıhımızz aynı olabılır :)

cok guzel olmussunuz prensesler kadar guzel .allah daim etsin insallah dugununuzude goruruz burda:)
bu arada bende soylemeden gecemeyecigim masallah anneniz ne kadar genc duruyor masallah.

saçın nişanlığın alyansın hepsi çok güzel :nazar:
Hep böyle mutlu olun inşAllah:1hug:

Allah tamamına erdirsin herşey çok güzel görünüyo. annen çok genç ve çok güzel bu arada söylemeden geçemeyeceğim.

Ayy Aslı'cım duygulandım ya :gitme:
Maşallah o kadar güzel yakışmışsınız ki, Allah nazarlardan korusun :nazar:

Allah tamamına erdirsin, ömürboyu mutluluklar canım benim :nazar: :nazar: :nazar:

tebrik ederim Allah tamamina erdirsin insallah da burda dügün fotolarini da görürüz yerimseniben

ikinizde çok sevimlisiniz çok yakışmişsınız canım ALLAH tamamına erdirsin
benim kardeşimde yeni nişanlandı bi telaşe bi heyecan iyi bilirim . mutluluğunuz daim olsun :nazar:

maşallah ne güzel cıkmışınız canm
mutlulugunuz daim olsun a.s.
tu tuuuuuuuuuuuuuu :nazar:

resimlere bakarken sanki bir aşk filmi izledim boshayallersmile harikasınız. Allah kem gözlerden korusunn hep mutlu olun inşallah. kaydirigubbakcemile5

öncelikle maşallah Rabbim nazardan kem gözden korusun canım benim...:nazar::Saruboceq::nazar:

sonracığıma kıyafetin saçın herşeyin çok güzel olmuş...

Rabbim tamamına erdirsin.
Ağzınızın tadını. yüzünüzdeki içten tebessümü hiç eksit etmesin inşallah ...:Saruboceq:

eh 5 ay sonrada komşu oluyoruz zaten....

sonrada darısı benim başıma inşallah...:kedi:

Back