allh tamamına erdrsn cnmm mutluluklarrrrrrr hep bole olun inş opuyorumnanaktan
amin canım inşallah tşk ederm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allh tamamına erdrsn cnmm mutluluklarrrrrrr hep bole olun inş opuyorumnanaktan
ay çok duygulandım ya :1hug:çok seviosunuz birbirinizi umarım bu aşkınızın büyüklüğü ölene kadar böyle devam eder canım benim çk çok mutlu ol çok güzel olmuşsun nişanlıgını takılarını görmüştüm önceden çok mutlu olun
Allah tamamına erdirsin,nazarlardan saklasın a.s hem çok güzel olmuşsunuz hem de çok yakışmışsınız,sağlık ve aşk dolu bir ömrünüz olur inşalah...tekrar tebrikler...
bu arada ben de söylemeden edemiycem,arkadaşlara katılıyorum,çok çok güzel bir anneniz var.ona da maşallah yerimseniben
öncelikle çok güzel olmuşsunuz
ve mutluluğunuz fotoğraflarada öyle bi yansımış ki
maşallahhhhh
siteden Gamze_Belinay vardı
msjlarınızda sık sık okuyodum o da gelicekti fln nişanınıza ama göremedim fotolarda
sitede de görmüyorum onu
onu merak ettim de :ecrin_bebek:
ne güzel kareler bunlar... Rabbim hep sizinle olsun,hiç bozulmasın mutluluğunuz..darısı tüm sevenlerin başına... (benimde,bende sevdiğimi bekliyorum :kedi: )
ben bilmiyodum cnm
afedersin
bilmeden patavatszlık ettm
k.bkma olur mu
Maşallah canm Allah nazarlardan korusun
Çok yakışmışsınız birbirinize Düğün fotolarınızıda görücez inşallah :Saruboceq:
maşallah size diyorum başka söze gerek yok:)
Aslıcım söylemiştim yine söylemek istiyorum cnm Allah tamamına erdirsin mutluluğunuzu Allah'ım hayırlısıyla düğününüzün fotolarını görebilmeyi de nasip etsin tatlım
Tebrikler zemuszemus
Allah tamamına erdirsin aslıcığımmm. . Saçın makyajın ve en önemlisi gülen yüzün ve sevgi dolu bakışların harika . . . !! :hulya:
Herşeyin iyi geçmesine çok sevindimm . Damat beyde sende gerçkten bayağı heyecanlı duruyorsunuz.
Artık nşianda olduğuna göre düğün telaşı başlamş demektir.5 ay nişanlı olunca su gibi akıp gidiyor
Bi yandan çeyiz bi yandan mobilyalar derken gözünü açıp kapatıncaya kadar biticekkk :)) :gitme:
Artık eli çabuk tutma zamanı aslıhanım :))) olumunekankayizsmile
Allah utandırmasın tatlımm .bi yastıkta kocarsınız inşallah :kedi:
Ayrıca seçilde çok tatlı . . ve çok inceymişş . . Ankaralardannn gelmişş ne güzell Şeniz Onunlada dostluğunuz daim olur inş sositososito
canım benimmmmmm aşıkkuzum benimmmmmmm bizim dosluğumuz hep baki olacaktır bitanem sana söz veriyorum......bende seni kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
SEVİYORUMMMMMMMMM Şeniz :asigim: DOSTLUĞUMUZADA AŞKINIZADA NAZAR DEĞMESİN KIRK BİNKERE MAŞALLAH