Beklenen gün geldi ... Veee Nİ-ŞAN-LAN-DIK ..! :)) A&H

ay çok duygulandım ya :1hug:çok seviosunuz birbirinizi umarım bu aşkınızın büyüklüğü ölene kadar böyle devam eder canım benim çk çok mutlu ol çok güzel olmuşsun nişanlıgını takılarını görmüştüm önceden çok mutlu olun

canımmmmmm çok teşekkür ederim yaaa.. inşallahhhh.... :Saruboceq:

öncelikle çok güzel olmuşsunuz
ve mutluluğunuz fotoğraflarada öyle bi yansımış ki
maşallahhhhh
siteden Gamze_Belinay vardı
msjlarınızda sık sık okuyodum o da gelicekti fln nişanınıza ama göremedim fotolarda
sitede de görmüyorum onu
onu merak ettim de :ecrin_bebek:

Allah tamamına erdirsin,nazarlardan saklasın a.s hem çok güzel olmuşsunuz hem de çok yakışmışsınız,sağlık ve aşk dolu bir ömrünüz olur inşalah...tekrar tebrikler...

bu arada ben de söylemeden edemiycem,arkadaşlara katılıyorum,çok çok güzel bir anneniz var.ona da maşallah yerimseniben

canımmm çok teşekkür ediyorum kendi adıma ve annem adına sağolasın :)

çok teşekkür ederim..
konuşmuyoruz kendisiyle o yüzden gelmedi doğal olarak..

ne güzel kareler bunlar... Rabbim hep sizinle olsun,hiç bozulmasın mutluluğunuz..darısı tüm sevenlerin başına... (benimde,bende sevdiğimi bekliyorum :kedi: )

ne güzel kareler bunlar... Rabbim hep sizinle olsun,hiç bozulmasın mutluluğunuz..darısı tüm sevenlerin başına... (benimde,bende sevdiğimi bekliyorum :kedi: )

canım benim teşekkür ederim aminn... darısı sizin başınıza :)

ben bilmiyodum cnm
afedersin
bilmeden patavatszlık ettm
k.bkma olur mu

estafurullah canım

Maşallah canm Allah nazarlardan korusun
Çok yakışmışsınız birbirinize Düğün fotolarınızıda görücez inşallah :Saruboceq:

Aslıcım söylemiştim yine söylemek istiyorum cnm Allah tamamına erdirsin mutluluğunuzu Allah'ım hayırlısıyla düğününüzün fotolarını görebilmeyi de nasip etsin tatlım

Tebrikler zemuszemus
Allah tamamına erdirsin aslıcığımmm. . Saçın makyajın ve en önemlisi gülen yüzün ve sevgi dolu bakışların harika . . . !! :hulya:
Herşeyin iyi geçmesine çok sevindimm . Damat beyde sende gerçkten bayağı heyecanlı duruyorsunuz.
Artık nşianda olduğuna göre düğün telaşı başlamş demektir.5 ay nişanlı olunca su gibi akıp gidiyor
Bi yandan çeyiz bi yandan mobilyalar derken gözünü açıp kapatıncaya kadar biticekkk :)) :gitme:
Artık eli çabuk tutma zamanı aslıhanım :))) olumunekankayizsmile
Allah utandırmasın tatlımm .bi yastıkta kocarsınız inşallah :kedi:
Ayrıca seçilde çok tatlı . . ve çok inceymişş . . Ankaralardannn gelmişş ne güzell Şeniz Onunlada dostluğunuz daim olur inş sositososito

teşekkür ederim canım güzel yorumun için işallah aslıcığımla dostluğumuz hep baki kalır.... olumunekankayizsmile Şeniz :asigim:

canımmmmmm bu güzel içten yorumun için sana çoooook teşekkür ederim...
Beyenmene çok sevindim canım güzel dileklerin için çok sağol...
Biz hep öyle aşkla bakarız birbirimize bazen dalar gideriz falan... Fotoğrafçıda çekindiğimiz çoğu fotoğraf birbirimize bakarken zaten kaydirigubbakcemile3
Canım şu an o 5 ay bile gözümde büyüyor ama eminim su gibi akıp geçecek
Amin bitanemmmm aminnn çok teşekkür ederim
Seçilim canım arkadaşım bnm ya çok incedir sağolsun cuma gününden geldi pazar akşamı döndü sabahta uykusuz uykusuz işe gitti benim için allah razı olsun çoğu arkadaşımın kuzenimin ve en yakınlarımın yapmadığı fedakarlıkları yaptı hep dibimdeydi hep ilgilendi herşeyime koştu allah razı olsun ondan...

canım benimmmmmm aşıkkuzum benimmmmmmm bizim dosluğumuz hep baki olacaktır bitanem sana söz veriyorum......bende seni kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
SEVıYORUMMMMMMMMM Şeniz :asigim: DOSTLUĞUMUZADA AŞKINIZADA NAZAR DEĞMESıN KIRK BıNKERE MAŞALLAH

bende söz veriyorum her zaman canım arkadaşım benim...opuyorumnanaktan Şeniz
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…