beklenen bebek Mete Asrın'ın fotoğrafları

Hoşgeldin dünyaya kanatsız melek hoşgeldin.Buradan hiç korkma.Burada seni koşulsuz sevecek, düştüğünde yerden kaldıracak, ağladığında yanına gelip seni kucağına alacak,korktuğunda seni sakinletirecek iki büyük yürek hep yanında olacak ve seni çok sevecekler.Allah sana uzun ömürler versin.Hoşgeldin.

Cnm hayırlı olsun bebesın.masallah cokkk tatlı.benım oglumda mınıcıktı daha gecen sene cok degıl ayy tuhaf oldum.saglıkla buyut cnm bebegını...

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün hiçbir zaman ayırmasın sizleri
çok tatlı yaa buuuu ne güzel uyuyoo maşallah :nazar:

nehir oğluna maşşallah suphanallah. Allahım nazarlardan korusun minnoşunu. :nazar: :nazar: :nazar: çok şirin oğlun yumuk gözlerini yirler onunnnnn....

çok güzel yaa Allahım bizede nasip eylesin senin tattığın bu güzel duyguyu. :Saruboceq:

Ahhhhhhhhhh Ben bunu yerim yerimmmm Allaha Emanetttt :nazar: :nazar: :nazar:

Darısı hepimizin başına inşallah :Saruboceq:

Canım yaa off ben böyle bile görünce ağlıyorum kokla benim içinde Asrını nehircim ..Analı babalı büyütmekler nasip olsun inşallah..Sağlıkla,huzurla,mutlulukla

hepinizee teşekkürerttikk teyzoşlarr darısı başınızaaaaaaaaaaaaaaaa

41 kere maş.yaaaaa canım yerim ben onun yumuk yumuk yanaklarını yaaa
rabbim nazarlardan korusun
hoşgeldin mete asrın

:nazar::nazar::nazar:
maşallah minik asrınımıza çok şeker allahım onu esirgesin .nehirim bebişini güle güle büyüt canım .öpüyorum seni asrınımıda kokla benim için...

maşallah çok yakışıklı ne kadar da küçük ve sevimli yaa allah nazarlardan korusunnn

:nazar::nazar:maşallah canım ya çok tatlı gerçekten..allah sağlıklı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin..

ay cok seker bu ya allah bir omur sana bagışlasın oglunu artık bizde istiyoz bebişlerimizi kucagımızda bizimkilerde gelsin artıkkkkkk

çok merak ediyordum çok güzel bir bebek gerçekten maşallah canım.:nazar:. özgecim geçmiş olsun canım... güzel yavrunu sağlıkla büyüt inşallah

oyyyyy maşalah ya Allah korusun canım meleğini kızlar ya darısıda bizim başımıza inşallah bizde alalım kucağımıza sağ salim :gitme:

fıstıkım, yakışıklı oğluna da sana da binlerce kez maaşallaaah:nazar::nazar::nazar:, darısı buğdayı başımıza, sağlıkla ağız tadıyla inşallah :CüvCüv:

X