beklenen bebek Mete Asrın'ın fotoğrafları

coooooooookkkkk dattluuu:)))) masaallah subhanallah..rabbim mutlu huzurlu büyütmek nasip etsin:Saruboceq:

allah analı babalı büyütmek nasip etsin .....
maaşallah çok tatlı küçük adam

maşallah canım allah uzun ömür versin analı babalı büyütmeyi nasip etsin:nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
önce maşallah deyim dedim damadıma:teytey:
sonunda geldi yağuşuklu oğlum benim
kız sen ne zaman büyüttün metemizi
ayyy o yumuk yumuk suratını yerim ben çok tatlu ayyy beni iyice haveslendiriyonuz
bir an önce bende kucağıma almak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa
kıs bu harbiden sana benziyyy
yakışıklı damadım olcek yuppi:dance:
allah analı babalı büyütsün şekerim

:nazar::nazar::nazar: maşallah mete asrına....
allah analı babalı büyütsünnnnnn:Saruboceq:

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .................Allahım nazarlardan korusun inşallah .hayırlı evlat olsun inaşşlşahhhhhhhh diyipppp

bu kadar cirkin bebeği niye buraya koydun ya boyle kaydirigubbakcemile3.....canım şaka bir yana güzel günler hep sizin olsun emiiiii kocaman öpüyorum yok yok kokluyorum mis kokan gıdığıdan

allah analı babalı büyütsün
sağlıklı hayırlı güzel bir ömür nasip etsin

maşallah ona çok tatlı :nazar:
darısı bebek isteyenlerin başına

kız çok çiikin buuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3 aynı sana benziyoo anası kılıklı anası gibi çiikin delikafadulden
maşallah mete asrınımızaa :nazar: Allah nazarlardan kem gözlerden korusun :Saruboceq:

maşallah canım çok çok tatlı allah uzun uzun ömürler nasip etsin oğluşuna vee onu size bağışlasın rabbim :Saruboceq::nazar:

:nazar: maşallah nehrivercim allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nesip etsin mete asrınımızı
o dudaklar yerim ben onu yaaaaaa opuyorumnanaktan

öncelikle maşallah süphanallah..:nazar::nazar::nazar:
allahım sağlıklı sıhhatli analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah:))
çok tatlı yerim ben onu.cokacimcoook

Anam maşalah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bir arada doğum hikayeni yaz olur mu seninde arkandan diğerleri yazar artık

dogurdunmu sen,,merak ediyodum seni,,,nihayet kurtuldunzemuszemusMassallah METE ASRINa:nazar:,RABBIM anali babali,bereketli,saglikli,hayirli omur versin,:Saruboceq:,,sevgilerimleopuyorumnanaktan

gözün aydın canım çoookkkk çirkin bişeyyy buuuu yirim ben onun küçücük burnunu ay maşallah yaaa darısı başımıza :nazar:

X