beklenen bebek Mete Asrın'ın fotoğrafları

nehiriver

09 10 09 saat 9 05 :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
7.978
76

merakla beklenen bebek Mete Asrın'ın ilk fotoları (önce maşaallh diyin bakemmm :)))

oy maşşallah çok tatlı oğluşunn. nazar değmesin canım , darısı başımıza :Saruboceq:

canım maşallah paşana çok yakışıklı

darısı başımıza :asigim:

oyyy masallah oglumuza
allah nazardan korusun hemde benim begendigim takimiyla cekilmis resmi
allah agiz tadiyla büyütmek nasip etsin özgem

maşallah bareklallahh ne kadar sevimli ve güzel bir bebek bu yaa rabbim ömür boyu huuzrlu sağlıklıı bir hayat nasip etsin inşş darısı başımızaa az kaldıı :Saruboceq:

canım yaaa Allah bağışlasın çok şeker nasıl da uyuyo melek gibi annesine de bebeğine de maşallahhh:))
nazar değmesin aman ilk oğlumuza...

ayy allahım allahım nası şirin ya maşallahhh kıs çok tatlı buu :asigim:
ay yirim ben onu yaaa darısı tüüüümm topicte gebişlerin başınaa vakti gelenn sağlıkla alsın yavrusunu kucakına karakızım ve sen gibii opuyorumnanaktan

kocaman bi maşallah diyerek başlıyorum
nehirimmm çok tatlı yiğenimiz Rabbim sağlıklı sıhhatli huzurlu ömürler nasip etsin bitanemm yürekten tebrik ediyorum seni

maşallahhh Rabbım nazarlardan saklasın
Allah analı babalı büyütsün canım.çok tatlı Yarabbımmm....ne güsel uyuyo melek gibi yaa...
çok yakışıklı annesi oğlunnn talipleri çıkabilir haa şimdidennnyerimseniben
canım benım sağlıklı,huzurlu,mutlu bir ömür gecirmenız dileğiyle oğluşunuzla....opuyorumnanaktan

nehirrrrrrrrrr çok ağlıyomu gııı gecelerle aran nasıı hacı annat helee :bbo:

hayırlı olsun tatlım 41kere maşallah asrınımıza çok tatlı ya nasılda uyuyo öyle melek gibi rabbim onu sana ve babasına bağışlasın ağız tadıyla büyüt işallah

özgecim gözün aydin olsun.. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.. saglikli mutlu bi hayati olsun insallah mete asrinimizin..
kiz söylesene dogumhaneye girerken ayagini sürdünmü.. bizde pesinden gelelim istedik ama tik yok bizimkiler bizi dinlemiyor nedense..
sen ne akkili hatunsun biliyonmu kasim bebislerinden en büyügü mete bey oldu.. kizlar ondan kücük ona göre kendine gelin begencen dimi?opuyorumnanaktan

maşşallah çok yakışıklı bir bebek ,kasım anneleri doğurmaya başladı ha hadi hayırlısı ..allah mutluluğunuzu daim etsin ..

inşallah benimde bir gün bebeğim olur
AAllah anneli babalı büyütsün canım maşallah kırkbir kere...

maşallah canım
Allah uzun , sağlıklı ve sevdikleriyle geçireceği bir ömür versin..

zaman ne çabuk geçiyo bi sene önce bizim kuzular da bu kadarcıktı fotolarını paylaşıyoduk burda..ahhh ahhh

oyyy oyyyy oyyyy maaşallah kırk bir kereeee
onunnn burnunu ağzını yerim bennnn kime benziyooo annesi????
çok tatlıııı yavrukuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…