• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen adet günü silik çizgi

tabi ki her zaman destek oluruz , hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)
Bugün kan vermeye gittim kan sonucum böyle hamileymişim ama daha çok yeni dedi doktor yeni yerleşmiş 🫣🙏🏻

Eklentiler

• AD9CE99E-C476-4578-8E3A-42172CA51938.jpeg
    AD9CE99E-C476-4578-8E3A-42172CA51938.jpeg
    77,7 KB · Görüntüleme: 660
Bugün kan vermeye gittim kan sonucum böyle hamileymişim ama daha çok yeni dedi doktor yeni yerleşmiş 🫣🙏🏻
Fethiye'de mi yaşıyorsunuz😊 ya da Lokman hekim esnaf hastanesi başka yerde de mi var bilemedim🤗 sağlıkla alın kucağınıza. Benim adet tarihime 8 gün var. Dayanamadım kaset test yaptım ya çok silik görünüyor ya da beynim bana oyun oynuyor😄 Darısı başıma inşallah. 🙏

Fethiye'de mi yaşıyorsunuz😊 ya da Lokman hekim esnaf hastanesi başka yerde de mi var bilemedim🤗 sağlıkla alın kucağınıza. Benim adet tarihime 8 gün var. Dayanamadım kaset test yaptım ya çok silik görünüyor ya da beynim bana oyun oynuyor😄 Darısı başıma inşallah. 🙏
Fethiyedeyim şuan evet çok teşekkür ederim 😌🫣 inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏🏻🥰

Yarın regl günüm bugün akşam üstü yaptığım test sizce varmıdır gebelik çatlatma iğnesi 12. Gün iğne gününü sayarsak 13.

Back