- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- 88
Hayırlı olsunnn hamilesiniz :) kan testi verinMerhaba benimde böyle çıktı silik çizgi olarak abana hamilelik varmıdır adetim 1 gün gecikti öyle yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunnn hamilesiniz :) kan testi verinMerhaba benimde böyle çıktı silik çizgi olarak abana hamilelik varmıdır adetim 1 gün gecikti öyle yaptım
Teşekkür ederim silik çizgi diye pek ümitlenmiyim dedim ama gidip kan testi yaptırayım o zaman benHayırlı olsunnn hamilesiniz :) kan testi verin
yaptırınn bizimle de paylaşın sonucu lütfen :)Teşekkür ederim silik çizgi diye pek ümitlenmiyim dedim ama gidip kan testi yaptırayım o zaman ben
İnşallah zaten pek bilgim yok böyle şeyler hakkında olursa ilk hamilelik olacak sizin yardımlarınıza ihtiyacım varyaptırınn bizimle de paylaşın sonucu lütfen :)
tabi ki her zaman destek oluruz , hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)İnşallah zaten pek bilgim yok böyle şeyler hakkında olursa ilk hamilelik olacak sizin yardımlarınıza ihtiyacım var
Kızlar merhaba iğnenin 10. Gününde yaptım hala iğne etkisi midir sizceEki Görüntüle 3096182
Bugün kan vermeye gittim kan sonucum böyle hamileymişim ama daha çok yeni dedi doktor yeni yerleşmiştabi ki her zaman destek oluruz , hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)
maşallahh tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alınBugün kan vermeye gittim kan sonucum böyle hamileymişim ama daha çok yeni dedi doktor yeni yerleşmiş
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinmaşallahh tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın
Fethiye'de mi yaşıyorsunuz ya da Lokman hekim esnaf hastanesi başka yerde de mi var bilemedim sağlıkla alın kucağınıza. Benim adet tarihime 8 gün var. Dayanamadım kaset test yaptım ya çok silik görünüyor ya da beynim bana oyun oynuyor Darısı başıma inşallah.Bugün kan vermeye gittim kan sonucum böyle hamileymişim ama daha çok yeni dedi doktor yeni yerleşmiş
Fethiyedeyim şuan evet çok teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuFethiye'de mi yaşıyorsunuz ya da Lokman hekim esnaf hastanesi başka yerde de mi var bilemedim sağlıkla alın kucağınıza. Benim adet tarihime 8 gün var. Dayanamadım kaset test yaptım ya çok silik görünüyor ya da beynim bana oyun oynuyor Darısı başıma inşallah.
Ben de yarın gideceğim esnaf hastanesine gecikmeyi bekleyemeyeceğim. amin inşallahFethiyedeyim şuan evet çok teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Gidip kan testi vermeniz en net sonucu olur inşallah güzel haberlerle dönersinizBen de yarın gideceğim esnaf hastanesine gecikmeyi bekleyemeyeceğim. amin inşallah
Merhabalar, evet gittim doktora o zaman kimyasal gebelik geçirdim ama bu ay hamileyim. Haftaya da kese ve bebeği görmeye gideceğizSonuç ne acaba gittiniz mi dr a
bende 10 gün önce aşılama yaptım ilkin silikti sonra böyle oldu nedir sizce ?