Kızlar merhaba. 20 haziranda çatlatma iğnesi, 22 haziranda aşılama yapıldı. Bat bu gündü. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Yaklaşık 3 gündür yapıyorum hepsi silik çizgi çıkıyor. Hepsi ilk 5-10 dakika içinde çıktı bu arada. Bugünkü testin fotoğrafını da ekliyorum. Sizce gebelik var mı yok mu ve bir sonraki testi ne zaman yapmalıyım eğer adet olmazsam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beklenen adet günü silik çizgi
- Konu Sahibi laviniaam
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama gebeliktesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Bu ay da kısmet olmadı Yani dediğin gibi eğer adet başlamazsa salı günü bakarımMalesef negatif görünüyor istersen salı sabahtan tekrarla.
- 24 Haziran 2022
- 102
- 33
- 28
Malesef göremedim ben, adetin gecikdimi canım?Benim de böyle görür gibiyim silik çizgiyi var mı sizce de, görüyor musunuz?
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
İki günüm var dahaMalesef göremedim ben, adetin gecikdimi canım?
Gerçekten görünmüyor mu sadece ben mi görüyorum yaniKonuda paylaşılan iki testte de ikinci çizgiyi göremedim ben.
Eklentiler
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
Gerçekten görünmüyor mu sadece ben mi görüyorum yani
Valla göremedim. Bilirim bu duyguyu ben de bebek sahibi olmak istiyorum flaş falan tuttuğumu bilirim.
Çocuğum vefat etti bir an önce çocuğum olsun istiyorum ondan bu heyecanım. Bir daha ki aya inşallah artık hepimize hayırlısıylaValla göremedim. Bilirim bu duyguyu ben de bebek sahibi olmak istiyorum flaş falan tuttuğumu bilirim.
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
Çok üzüldüm başınız sağolsun.Çocuğum vefat etti bir an önce çocuğum olsun istiyorum ondan bu heyecanım. Bir daha ki aya inşallah artık hepimize hayırlısıyla
Benim de kalp durması sebebiyle kürtajım var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Tüm isteyenlere nasip etsin Allah’ım.
Amin inşallah rabbim sağlıklı yavrular nasip etsin en yakın, en güzel zamandaÇok üzüldüm başınız sağolsun.
Benim de kalp durması sebebiyle kürtajım var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Tüm isteyenlere nasip etsin Allah’ım.
Hala gözükmüyor mu tekrar bakar mısınızKonuda paylaşılan iki testte de ikinci çizgiyi göremedim ben.
Eklentiler
- 18 Mart 2022
- 186
- 56
- 13
- 27
Burda ikinci çizgiyi gördüm benHala gözükmüyor mu tekrar bakar mısınız
- 24 Aralık 2020
- 837
- 893
- 53
- 35
Yaaa gözüküyor gibi ... İnsaAllah hamilesinizdir. O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Bizde çok istiyoruz. Bu mübarek günlerde birbirlerimize dua edelim bebek icin annelerHala gözükmüyor mu tekrar bakar mısınız
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
- 3 Kasım 2021
- 421
- 277
- 18
Canım ben ikinci görselde gördüm sanki büyütüp bakınca ama diğerlerinde göremedim iki gün sonra tekrarla istersen veya yarın az buçuk koyulaşır var iseKızlar merhaba. 20 haziranda çatlatma iğnesi, 22 haziranda aşılama yapıldı. Bat bu gündü. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Yaklaşık 3 gündür yapıyorum hepsi silik çizgi çıkıyor. Hepsi ilk 5-10 dakika içinde çıktı bu arada. Bugünkü testin fotoğrafını da ekliyorum. Sizce gebelik var mı yok mu ve bir sonraki testi ne zaman yapmalıyım eğer adet olmazsam
Aynı test aslında tekrar test yapmadım. Gözle görülür şekilde hatta eşimde baktı o da silik çizgi var dedi. Sadece fotoğrafın rengini kararttım. Hala başlamadı adet. Yarın da bir bakacağım başlamazsa direkt kan veririm. Bu şekilde çok stres oluyorum çünküCanım ben ikinci görselde gördüm sanki büyütüp bakınca ama diğerlerinde göremedim iki gün sonra tekrarla istersen veya yarın az buçuk koyulaşır var ise
Yaaa gözüküyor gibi ... İnsaAllah hamilesinizdir. O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Bizde çok istiyoruz. Bu mübarek günlerde birbirlerimize dua edelim bebek icin anneler