- 28 Ocak 2024
- 248
- 57
- 21
Görseldeki prodoctordu bugün miratech erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi hangisi doğru bilmiyorumSizin 1. Dakikada da var hayırlı olsun
Kan verin lütfen ben hamile olduğunuzu düşünüyorumGörseldeki prodoctordu bugün miratech erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi hangisi doğru bilmiyorum
Bugün saatlerce ağlamışken içimi o kadar güzel ısıttınız ki negatif olsa bile üzülmeyeceğim belki de sayenizde allah razı olsun allah gönlünüze göre versin hastane randevum cuma günü eğer regl olmazsam kan vermeye gideceğim haber veririmKan verin lütfen ben hamile olduğunuzu düşünüyorum
Canım benim yanlış okumuşum. İnşallah gebesindir kan ver için rahat etsinTekrar test yaptım tek çizgi
Bana özelden de yazın olur mu ? Negatif olsa bile sonraki süreçte stresinizi atarız beraber sohbet ederizBugün saatlerce ağlamışken içimi o kadar güzel ısıttınız ki negatif olsa bile üzülmeyeceğim belki de sayenizde allah razı olsun allah gönlünüze göre versin hastane randevum cuma günü eğer regl olmazsam kan vermeye gideceğim haber veririm
O kadar güzel kalplisiniz ki bebeğiniz çok şanslı mutlaka haber vereceğimBana özelden de yazın olur mu ? Negatif olsa bile sonraki süreçte stresinizi atarız beraber sohbet ederizhamileyim ben tüp bebek merkezinde 3. Denememle oldu heeemde çok zorluklarla 20+5 oldu şimdi kızım. İnanın testinizi görünce istemsiz bir pozitif hissi doğdu içime ve dualarımda olacaksınız..
Kan verdiniz miBugün aynı kararsızlıkta ben de kaldım umarım hepimize nasip olur umarım kuruma çizgisi değildir
Eki Görüntüle 3377645
Verdim negatifKan verdiniz mi
canım sonradan çıkan çizgi pembe de olsa itibar etmeMerak ediyorum sonucu
eğer pozitif ise, ilk dakikalarda silik de olsa illa ki görünür canımEvet 1 kac kez yaşamıştım bnde bu cok pembe geldi kafam kariti