Yeni mi oldu sizin de? Geçmişte olduysa sonuç ne oldu?Aynısını ben de yaşadım canım kuruma çizgisi de olabilir ama su koyduğum halde geçmedi
Yeni oldu canım, yarın kan vereceğim ovitrelle 14.günüm olacak yarınYeni mi oldu sizin de? Geçmişte olduysa sonuç ne oldu?
Adetinize kaç gün var acaba benim 6 gün var daha biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum kan vermek içinYeni oldu canım, yarın kan vereceğim ovitrelle 14.günüm olacak yarınEki Görüntüle 3377534
benimkine de 2-3 gün var. Kurumadır diye düşünüyorum nedenseAdetinize kaç gün var acaba benim 6 gün var daha biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum kan vermek için
İnşallah ikimiz için de pozitiftirbenimkine de 2-3 gün var. Kurumadır diye düşünüyorum nedenseböyle görüp sonrasında pozitif olan da var negatif olan da
İnşallah kuzum pozitifizdir ikimiz de, ikimiz için de hayırlısı olsunİnşallah ikimiz için de pozitiftiryarın sonuçların çıkınca paylaşır mısın merak ettim inşallah sevineceğin bir sonuç olur ben biraz daha takip edip vereceğim kan. İkimiz için de hayırlısı olsun
Benim yarim saat sonra iki testtede çizgi çıktı diğer testler negatif çıktı sonrasinda regl oldumAdetinize kaç gün var acaba benim 6 gün var daha biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum kan vermek için
Sizin adetinize kaç gün var acabaBugün aynı kararsızlıkta ben de kaldım umarım hepimize nasip olur umarım kuruma çizgisi değildir
Eki Görüntüle 3377645
Sizinkisi tam olarak ikinci çizgiye benziyor bence yarın tekrar edin kesinlikleBugün aynı kararsızlıkta ben de kaldım umarım hepimize nasip olur umarım kuruma çizgisi değildir
Eki Görüntüle 3377645
3 gün varSizin adetinize kaç gün var acaba
Benim daha önce de başıma bu kuruma çizgisinden geldi hem de çok koyu fotoğrafı koyacağım ama kan negatifti o yüzden hastaneye gitmeye korkuyorumSizinkisi tam olarak ikinci çizgiye benziyor bence yarın tekrar edin kesinlikle
Merhaba naptınız sonuç nedirİnşallah kuzum pozitifizdir ikimiz de, ikimiz için de hayırlısı olsunyarın sonucum çıkınca paylaşırım buradan
Merhaba canım negatifim maalesefMerhaba naptınız sonuç nedir
Tekrar test yaptım tek çizgiSizinkisi tam olarak ikinci çizgiye benziyor bence yarın tekrar edin kesinlikle
Sizin 1. Dakikada da var hayırlı olsunBugün aynı kararsızlıkta ben de kaldım umarım hepimize nasip olur umarım kuruma çizgisi değildir
Eki Görüntüle 3377645