• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklemeye çalisiyorum

kocdayi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
267
139
18
-dudakta ucuk
- aşiri derecede gaz ve ara ara gaz sancisi gibi batmalar
- ağızda metalimsi tuhaf bi tat
-burnumda gitmek bilmeyen kizartma kokusu
- goguslerde mavi belirgin damarlar
- ac olmadigim halde aniden gelen mide kazintisi
Kizlar reglime 5-8 gun var. Tam bilemiyorum cunku kimyasal gebelik geçirdikten sonra gunum degisti. Test yapmak icim bekliyorum ama bunlar gebelik belirtisi sayılır mi yoksa psikolojik mi?

Ben regle 1 hafta varken regl ağrısı ve batma yaşamıştım. Test yapmadan bekledim regl günü yaptım belirgin bi sekilde çıkmıştı

Ben de agri yok ama gaz gibi bisey ara ara ince ince batıyor gibi. Bi kasik ağrısı çekmiyorumm yani. Senin baska belirtin var miydi

Yine bi hafta öncesinde wc de 1 damla kan gelmişti. Bide grip gbi hastaydım. Normalde hasta olmam hiç. Ve regl gününe kadar ağrılarım kesilmişti. Kesilince ve adet gormeyince şüphelendim test yaptım

Yine bi hafta öncesinde wc de 1 damla kan gelmişti. Bide grip gbi hastaydım. Normalde hasta olmam hiç. Ve regl gününe kadar ağrılarım kesilmişti. Kesilince ve adet gormeyince şüphelendim test yaptım
Ben de grip gibi nezle gibi bisey oldum. Ama bi yerim agrimadi başim agriyordu ve surekli hapsiryordum

Benimde ağrımıyodu sadece burnum akıyodu halsizlik vardı. Insallah istediğiniz sonuc cikar 💕

uçuk çok az insanda görülen bir gebelik belirtisi. 😊 sizi ümitlendirmek istemem ama bu da bir belirti. Vücut tepki veriyormuş bu şekilde.

ve burun akıntısı. hasta değilsin ama genzin mukus dolu. bu da az rastlananmış.

uçuk çok az insanda görülen bir gebelik belirtisi. 😊 sizi ümitlendirmek istemem ama bu da bir belirti. Vücut tepki veriyormuş bu şekilde.

Butun az rastlananlar bana denk gelmiş olabilir mi acaba :D yaa bi de yemek yemedigim anlar disinda agzimda cok tuhaf bi tat var.

Gebelik belirtisi olarak sayılan şeylerden biri olmazsa diğeri mutlaka yaşanıyor mu ya
Hiç belirtisiz göğsü değişmeden kaşıkları batmadan kabız olmadan hamile kalmış olan yok mu ki

Gebelik belirtisi olarak sayılan şeylerden biri olmazsa diğeri mutlaka yaşanıyor mu ya
Hiç belirtisiz göğsü değişmeden kaşıkları batmadan kabız olmadan hamile kalmış olan yok mu ki
Vardir bence ben bayadir beklediğim için surekli kendimi dinliyroum habire belirti ariyorum

Merhaba bende tüm hamilelerin anlattığı belirtiler var ve gecikti adetim test yaptım 2 kez negatif bugün 3. Gün gecikmemin sizce hamilelik olabilir mi

Kan testi ver bence idrarda bazen cikmiyormus
Psikolojik yaşadığımı düşünmeye başladım hafifte olsa silik gözükürdü heralde burda yazılanlara bakıyorumda ama asla gecikmezdi kist olduğunu düşünmeye bile başladım😂 artık rüyalarıma giriyor kafayı yiyeceğim😂

Psikolojik olarak da gevikebilir. Ben de 4 gun gecikti aha dedim hamileyim sonra adetim geldi ama surekli lekelenme oldu sonra bi test yaptim hamileyim ama slnra kimyasal oldu. Bo takip et bakalim

Back