• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beklemekten yoruldum sanırım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviliGizem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
3.559
3.793
63
35
2 yıldır gebelik için uğraşıyoruz. Uzun uzun anlatacak halim de yok açığı. Bugün hamile bi arkadaşa gittik. Üstümdeki tüm amaaan işler olacağına varır düşüncesi gece boyu yıkıldı. Sanırım artık yorgun düştüm. Ağlamak sızlanmak çözğm değil, peki çözüm ne?

2 yıldır gebelik için uğraşıyoruz. Uzun uzun anlatacak halim de yok açığı. Bugün hamile bi arkadaşa gittik. Üstümdeki tüm amaaan işler olacağına varır düşüncesi gece boyu yıkıldı. Sanırım artık yorgun düştüm. Ağlamak sızlanmak çözğm değil, peki çözüm ne?
anlatmak ıstemıyorsun yara desmek ıstemem ama sunu dıyım cok acı cekıp nıce nıce sınavlardan gecıp bı evladı olsun dıye varını yogunu harcıyan ömrunu adayan ıc ve dıs baskılara laflara dırenen o ka cok kısıyız kı. rhatlatmaz bu ama yalnız olmadıgını bıl ıstedım.. ne sıtemlerden gectım geldım. her gece battım sabaha dogruldum mecbur.. yorulma. yılma. sana gelecek olanı engelleyemeyeceksın .) gıdecek olanı tutamadıgımız gıbı. bı gun zamanı dolcak ve gelcek. bunu beklıyoruz hep:)) beklıyelım de.. vazgecme..

Back