- 25 Temmuz 2008
- 4
- 0
-
- Konu Sahibi _moonlight_
merhabalar
foruma yeni üyeyim uzun zamandır sadece okuyodum yazdıklarınızı artık bende katılmak istedim aranıza...
Benimde hikayem şu;
5 yıllık evliyim 3 senedir aralıklı tadavi gördük.Fakat belli bi sorunumuz yok herşey normal ama allah nasib etmeyince olmuyo işte...
10 ekim de ilk tüp bebek denemesinde bulunduk ve 22 sinde test yaptırcam 3 tane embriyo transfer edildi ama beklemek çok zor.Keşke yatsak kalksak herşey belli olsa:1rolleyes:
Her zaman kendim için dua ederken isteyen herkes için dua ediyorum yapcak başka bişi yok en hayırlı zamanı rabbim biliyo ve o zaman bu zamandır inş.:1rolleyes:
Bu arada yeditepe üniversitesi hastanesi prof dr.cem fıçıcıoğlu doktorum ve çok memnunum..
iyi dileklerinzi için çok teşekkür ederim.Bişi sormak istiyorum bana transfer edilen embriyolarlar en az biri tutsa vücut diğerlerini nasıl atıyo yani yine hasta olacakmıyım biliyomusunuz acaba...
Merhabalar bende Moonlight gibi yeni üye oldum, ve yazdıklarınızı bende okuyor ve yaşadıklarınızın aynılarını bende hissediyorum çünkü bugün 10.günüm ve cuma günü testimi yaptıracağım.
Bu ikinci denemem allahım inşallah bana ve benim gibi herkese pozitif sonuçlar verir ve bebişlerimize kavuşuruz. Çok heyecanlıyım, insan hayal etmekten kendini alamıyor ama aynı zamanda negativ sonuç çıkmasına kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
Offf bu bekleme süreci gerçektende çok zor. Bir an bile aklımdan çıkmıyor... Allahım inşallah hepimiz için hayırlısı olur... Ve bebişlerimize kavuşuruz...