Beklemek çok zor

_moonlight_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
4
0
merhabalar
foruma yeni üyeyim uzun zamandır sadece okuyodum yazdıklarınızı artık bende katılmak istedim aranıza...
Benimde hikayem şu;
5 yıllık evliyim 3 senedir aralıklı tadavi gördük.Fakat belli bi sorunumuz yok herşey normal ama allah nasib etmeyince olmuyo işte...
10 ekim de ilk tüp bebek denemesinde bulunduk ve 22 sinde test yaptırcam 3 tane embriyo transfer edildi ama beklemek çok zor.Keşke yatsak kalksak herşey belli olsa:1rolleyes:
Her zaman kendim için dua ederken isteyen herkes için dua ediyorum yapcak başka bişi yok en hayırlı zamanı rabbim biliyo ve o zaman bu zamandır inş.:1rolleyes:
Bu arada yeditepe üniversitesi hastanesi prof dr.cem fıçıcıoğlu doktorum ve çok memnunum..

dilerim Allahtan bebeişlerin sana sıkı sıkıya tutunmuşlardır ..:Saruboceq: Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ve umutlarını boş çıkarmasın:Saruboceq:

iyi dileklerinzi için çok teşekkür ederim.Bişi sormak istiyorum bana transfer edilen embriyolarlar en az biri tutsa vücut diğerlerini nasıl atıyo yani yine hasta olacakmıyım biliyomusunuz acaba...

canım 1 hafta önce ben de senin hissettiklerini hissediyordum. haklısın beklemek çok zor ama dua et ve olabildiğince rahat ol. normal yaşamına devam edebilirsin ama acele yook, hayatı yavaşlat biraz
bebişlerinin sana tutunduğunu hayal et, konuş onlarla, planlar yap. umarım allah gönlüne göre verir. en kısa zamanda hamiş haberini bildirirsin bize.
öpüyorum seni

moonlıght aramıza hosgeldın bu ısın en zor kısmı su gecmek bılmeyen 12 gun allah sabır versın mujdenı beklıyoruz canım

iyi dileklerinzi için çok teşekkür ederim.Bişi sormak istiyorum bana transfer edilen embriyolarlar en az biri tutsa vücut diğerlerini nasıl atıyo yani yine hasta olacakmıyım biliyomusunuz acaba...

canımmm inş herşey istedığın gıbı olur bebışine kavuşursun...emrıyolardan bırı tutununca ilerkı zamanlarda rara ara kanamayla vucut atıyo tutmayanları benım ilk denememde üç emrıyo konmuştu sonucum altıyuzotuzdu keseyı görmek için gıdınce net iki kese görunndu dığerı nın dştuğu göruldu..kanama bellı oluyo ultrasonda......herşey guzel olsun zaman.................:1hug:

merhaba canım!
umarım güzel haberlerle bizlere geri dönersin...beklemek gerçekten çok sıkıcı...bende o anları yaşadım ve malesef dün sonlandı...sonuç negatif çıktı...sürekli yattım çok dikkat ettim ama olmadı işte...tekrar deneyeceğim...ALLAH BU YOLDA OLAN HERKESİN YARDIMCISI OLSUN

Merhabalar bende Moonlight gibi yeni üye oldum. Bende sürekli okuyordum ve yaşadıklarınızı içten hissediyorum çünkü bende 10. günümdeyim ve cuma günü test yaptıracağım ve çok heyecanlıyım ve sabırsızım, bu ikinci denemem allahım inşallah hepimize pozitif sonuç verir beklemek gerçekten çok zor. Ben ilkinde çok dikkat ettim hep yattım hiç birşey yapmadım desem yeridir ama maalesef tutmadı, bu sefer daha rahatım ve hayatıma normal şekilde devam ediyorum inşallah allahım bu kez bana bebişimi verir :)

Merhabalar bende Moonlight gibi yeni üye oldum, ve yazdıklarınızı bende okuyor ve yaşadıklarınızın aynılarını bende hissediyorum çünkü bugün 10.günüm ve cuma günü testimi yaptıracağım.

Bu ikinci denemem allahım inşallah bana ve benim gibi herkese pozitif sonuçlar verir ve bebişlerimize kavuşuruz. Çok heyecanlıyım, insan hayal etmekten kendini alamıyor ama aynı zamanda negativ sonuç çıkmasına kendimi hazırlamaya çalışıyorum.

Offf bu bekleme süreci gerçektende çok zor. Bir an bile aklımdan çıkmıyor... Allahım inşallah hepimiz için hayırlısı olur... Ve bebişlerimize kavuşuruz...

Allah hepimizin yüzünü güldürür inş. bunu yaşamayan gerçekten anlıyamıyor hakkımızda hayırlısı olsun...
Ben transferden sonra 2 gün yattım sonra çalışmaya başladım işim yorucu değil zaten doktorda sürekli yatmanın bi faydası olmıyacağını söyledi beline dikkat et ağır kaldırma uzun mesafe yol yüreme dedi zaten yatmanız gerekse biz burda yatırırız dedi.
Ne varki herşey kısmet.Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın...
Burda hamile kalan arkadaşlar mutlaka yazsınlar o yazılar benim için ve eminim herkes için hep bi umut oluyor...

Bu işin en zor kısmıda bu olsa gerek. Beklemek.... Hayal kurup kurmayacağımızı bile bilemiyoruz, hep acabalar. Benimde iki denem oldu, ilkinde çok evhamlıydım, sürekli yattım, çok dikkat ettim, ikincide ilk üç gün çok dikkat ettim, sürekli istirahat ettim ama sonraki günler ayağa kalktım, evdeydim, dışarı çıkmadım, ev içinde küçük haraketlerle geçti.Ama psikolojim çok daha iyiydi. Çok yoğunlaşmadım, eltim saolsun hergün yanımdaydı ve sürekli malum dedikoduları yapmaktan çok aklıma gelmedi.
ve çok şükür sonucum pozitifdi, şu an şükürler olsun herşey yolunda.Allah isteyen herkesin sağlıkla sıhatle kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.Çok kasılmayın allah ol dedikten sonra herşey hikaye onu bir kez daha anladım.

moonlıght senı okadar ıyı anlıyorumkı evet cok zor zaman duruyor sankı hep aynı seylerı dolandırıp duruyosun aklında yoruluyor ınsan dusunmektem bende kasımda 2 denememı yapıcam sımdıden telkın edıyorum kendımı rahat olucam dıye bakalım o zaman gorucez mujdenı beklıyorum canım

Dileklerin için teşekkür ederim Arkadas :) pozitif düşünemiyorum maalesef. Yarın büyük gün bakalıım allah hakkımda hayırlısını verir inşallah...

Canım inşallah yarın olumlu sonuç alırsın.Çbaların beklentilerin boşa çıkmaz.ama lütfen olumsuz olursada üzme kendini,herşeyde bir hayır vardır demek lazım.dualarım seninle ve bizim gibi bekleyen herkesle.
sen sonuç alacaksın bende yumurtalar ne duruma gelmiş onu öğreneceğim.bakalım benim aşılama ne zaman olacak.allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin.:CüvCüv:

Hepinize günaydınlar:sm_cool:..... Aynı durum bende de var...bu 12 gün - ki şu anda 4 günüm kaldı- geçmek bilmiyor... aynı şekilde sadece 3 gün yattım sonra işe başladım.İşim masa başı olduğu için hiç sorun olmadı.Yine aynı şekilde benim de ikinci denemem. Birincisin de 12 gün boyunca kıpırdamadan yattım nerdeyse...ama sonuç negatifti... son gün adet gördüm :1no2:... ve test negatifti:1no2:...bu sefer bilmiyorum , çok umutlu başladım.. bu sefer üzerine düşmeyeceğim dedim... ki gerçekten de ilk 5-6 gün öyle oldu ..ama bu son günler :bbo: geçmiyor arkadaşlar geçmiyor .Kendimi ne kadar işe vermek istesemde , olmuyor.Sağolsun iş yerindekiler zaten hiç yüklenmiyorlar, sadece fiili olarak gelip gidiyorum ,o kadar...Büyük gün SALI ...Dilerim güzel Allah'ımdan ki isteyen tüm herkese nasip etsin güzel yavruları...Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ...
Sevgilerimle...

slm bem 5 yılık evliyim 2 kez tüp bebek denedin o ruh halini iyi bilirim ALLAH kolaylık versin dilerim sonçlar poztif çıkar ve o mutluluğu yaşarsın

Merhaba kızlar, bugün sonucumu aldım ve 78.60 çıktı doktorum iyi bir sonuç ama iki gün sonra tekrar kan tahlili istedi. Hem sevindik hemde aynı zamanda kaptırmak istemiyoruz kendimizi çünkü pazar gününe kadar düşedebilirmiş. Bakalım inşallah pazar günü tekrar sevineceğiz. Bu beklemeler bir türlü geçmek bilmiyor.....

Bu arada Nelkeciğim dualarım seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın ve Tulin canım az kaldı salıya inşallah seninde yüzün gülücüklerle dolacak ogün. Hepimiz için allahım hayırlısını verir inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…