Beklemek çok zor

stefcim umarım pazar günü hepimizi sevindirirsin.bence artık düşmez pozitiftir sonuç.
benim 4 tane yumurtam oluşmuş yavaş büyüyorlar dedi önce sonra kanda herşey normal aynı doz devam dedi pazartesi büyüklüğe göre iğne durumu ve aşılama günü belirlenebilir.umarım herşey yolunda gider.yumurtacıklarım büyür.

Arkadaşlar Merhabaaaa.... Çok şükür o güzel haberi aldım ....Doktorum Büyük bir ihtimalle çoğul olduğunu düşünüyor ama emin olmak için 01 Kasım'ı bekleyeceğiz. O zaman kese sayısına bakılacak :)))..... Darısı hepinizin başına inşallahhhhhh
Sevgiler.....

Arkadaşlar Merhabaaaa.... Çok şükür o güzel haberi aldım ....Doktorum Büyük bir ihtimalle çoğul olduğunu düşünüyor ama emin olmak için 01 Kasım'ı bekleyeceğiz. O zaman kese sayısına bakılacak :)))..... Darısı hepinizin başına inşallahhhhhh
Sevgiler.....

canım tebrik ederim seni...allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.inşallah herkes senin gibi güzel haberleri alır en kısa zamanda....:Saruboceq:

ay bunlar güzel beklemeler arkadaşlar inşallah sonuçları hayırlı olur bide hiç deneyemeyenler var tedaviye başlayıp yarım kalanlar bu daha zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Nelkeciğim pazar günü aldığım sonuç beni çok sevindirdi değerim 178 olmuş :) anca girip bilgirme fırsatım oldu. Haftaya cumada kontrolüm var bakalım inşallah kesesini göreceğiz. Senin durumunda en son gelişmeler nedir? İnşallah sendende güzel haberler alırız canım :) haberlerini bekliyorum.....

kızlar ne güzel böyle iyi haberleri duymak bende şuan bekleme süresindeyim benimde 2. denemem ilkinde düşükle sonuçlandı inşallah bu sefer tutunur bebişlerim beklemek çok zor zaman gecmiyo benimde test tarihim 2 kasım inşallah bende hamileyim diye yazabilirm burdan size

Nelkeciğim pazar günü aldığım sonuç beni çok sevindirdi değerim 178 olmuş :) anca girip bilgirme fırsatım oldu. Haftaya cumada kontrolüm var bakalım inşallah kesesini göreceğiz. Senin durumunda en son gelişmeler nedir? İnşallah sendende güzel haberler alırız canım :) haberlerini bekliyorum.....

Canım senin adına inan çok ama çok sevindim.Allahım hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin.:CüvCüv:
Benim durum değişti maalesef tedaviyi kestik :çok üzgünüm: Rahimde polip varmış hemde üst duvarda.Devam edebiliriz isterseniz dedi doktor ama gebelik oluşursa düşük riski çok yüksek dedi.Sağda 4 solda 3 yumurta olmuş biraz yavaş büyüyorlar ama doz arttırılırsa ilk seferde gebe kalma ihtimaliniz çok yüksek dedi.Polipi alırsak tekrar başlarız tedaviye bir aşılama hakınızı kaybetmeyin bu riski göze almayın dedi.Çok kesin bişey değilmiş ama gebe kalmamı buda engelliyor olabilirmiş.Bende kabul ettim.19 kasımda polip alınacak.Devamında rahim kendini toplar toplamaz tedaviye devam.Aslında garip duygular içindeyim.Bunca zamandan sonra 2-3 ay daha beklerim diyorum ama çokta ümitlenip hazırlamıştım kendimi.Napalım hayırlısı buymuş.Bakalım belki sonrasında tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım.yerimseniben Kısmet.Allahım hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin.

kızlar ne güzel böyle iyi haberleri duymak bende şuan bekleme süresindeyim benimde 2. denemem ilkinde düşükle sonuçlandı inşallah bu sefer tutunur bebişlerim beklemek çok zor zaman gecmiyo benimde test tarihim 2 kasım inşallah bende hamileyim diye yazabilirm burdan size

Sinemcim inşallah seninde iyi haberlerini alırız.Hamilelik haberini bekliyoruz.:Saruboceq:

X