• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklemek cok zor!!!destek lutfen

akkusss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
98
15
3
35
merhaba kizlar
adetime 7 gun kaldi yarin 6 olacak iliski uzerinden 12 gun gecti kasik bel agrim var uyku ve goguslerimde sekillenme ve agri var icleri dolu dolu sizinde bole oluyormu test yapsam cikarmi lobaquick testi aldim adet tarine 7 8 gun kala sonuc veriomus ama cesaret edip yapamiorum bide karnimda batmalar ve gaz sancisi var

ben adete bir hafta kala yaptım çıktı
testler konusunda gaza getirme özelliğim vardır :) okumaz olaydım başlığı:))

yaaaa demeeee demeeee belirtileri adete o kadar yakinki oldu olcam die odum kopuo sende ne belirtileri oldu husrana ugramaktan korktugum icin test iki gundur elimde bakisip duruyoruz:dua:

merhaba kizlar
adetime 7 gun kaldi yarin 6 olacak iliski uzerinden 12 gun gecti kasik bel agrim var uyku ve goguslerimde sekillenme ve agri var icleri dolu dolu sizinde bole oluyormu test yapsam cikarmi lobaquick testi aldim adet tarine 7 8 gun kala sonuc veriomus ama cesaret edip yapamiorum bide karnimda batmalar ve gaz sancisi var
Meraba canim benimde adetime 6 gun kaldi ayni belirtiler bendede var ama test yapmak icin erken diyorlar negatifi görmemek icin test yapmıyorum bende 3 gun daha bekleyip kan testi yaptiririm heralde

kirmizilari gormekgdn cok korkuyorum.. beklemek kolay degil ama beklicem galiba bende en azindan 2 gun falan kalsin ole yapcam

ben test yaptim negatif cikti aglicam yaa yokmu simdi bise 6 gun var adetime daha

Burada seni sen kadar kimse anlayamaz. Bugune kadar yaşadığın psikolojileri vs.

Neden anlayamazlar diyorum çünkü bu gebelik ve gebelik belirtileri aynı zamanda testler kişiden kişiye gebelikten gebeliğe farklı sonuçlar çıkarabiliyor geç yada erken sonuç alınabiliyor. Bu yüzden adet gecikmesi ile şüphelenmek daha doğru.

Kendi psikolojin için en iyisini kendin belirlersin. Zor kazanılan herşeyin kıymeti daha çok bilinir unutma. Sabreden insan güçlü insandır

İnşaAllah kısa zamanda hayırlısıyla hamileliğin gerçekleşir.

kizlar ne durumdasiniz benim bu sabah midem cok bulandi adet gunu pazar goguslerim davul gibi ama kasik batmam oldu iki gun gecti simdi beyaz akintim var

Merhaba kızlar benim de adetime 1 hafta var ve dünden beri göğüslerimde hafif ağrı hissediyorum ve ben hiç göğüs ağrısı çekmeyen birisiyim adet zamanımda bile öyle ağrı acı hissetmezdim ilk defa hissediyorum. Bekliyorum zaman geçmiyor resmen İnşallah hamişizdir.

Benimde 4ya da 5 gun var bazen 1kac gun sapabiliyor. Normalde 1 hafta kala goguslerim ve karnim agrirdi. Bu ay yok :KK43: 3gun once fln sol kasigimda batma oldu yataktan cikamadim halsizim kolum kalkmiyor erken yatiyorum kalkamiyorum... Test negatif ama erken yaptim dogru sonuc vermizmidir bilmiyorum :KK43: biran once belli olsun bu belirsizlik beni olduruyor

Merhaba kızlar 27 günde düzenli adet olan biriyim geçen ay 11 ocak 2018 de adet oldum 23 24 ocakta eşimle birlikte olduk adeti şu an hala gelmedi kan testi ve idrar testinde hamilelik görünmüyor belli olmasi için erken bir tarih mi?levotiron 25 Mg kullanıyorum 1 aydır tiroid 3 seviyesinde hamilelik icin aşağı çekmek gerekiyor diye kullanıyorum gecikmesinde bunun etkisi vardır diyebilir miyiz

valla dayanamadm test aldim yine yarin yaparm belki ben troidle alakasi vardir dusuk olmasi lazim bildgm kadarila hamileligi bile etkileyebilir canim

Tiroid hamileliği etkileyen bir faktör normalde 5e kadar normal sayılıyor kızlar ama hamileliği düşünenler için bunu 2-2.5 civarına çekmek gerekiyormuş düşük zeka geriliği boy kısalıgı gini durumları etkiliyormus bunun için onemsenmesi gereken bir konu.benim şu an 3 civarı normal değer ama 2 ye indirmek için ilaç alıyorum sizlerde baktırın kızlar

Benim 2 gün geçti ama yapmaya korkuyorum 10 gün geçsin öyle yapıcam :)

benim 2 gun kaldi daha tik yok butun kasik midd avrim gitti sadece goguslerim cok sis ve aciyor galiba olmadi ya umidimi yitirdim ben:duduk:karti yicem gibi

yok yapmadim 6 7 gun kala yapmistim negatif cikti bidahada adetimin gecmesini bekleyim dedim uzulmek istemiyorum die

Back
X