• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beklemeden de hamile kalınır mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oner65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
181
30
28
29
Hanımlar merhaba. Benim kimyasal bir gebeliğim oldu maalesef doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi ancak ben yine de beraber olduktan sonra bacaklarımı kaldırıp beklemiyorum lavaboya gidiyorum. Yine de hamilelik olur mu?

Hanımlar merhaba. Benim kimyasal bir gebeliğim oldu maalesef doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi ancak ben yine de beraber olduktan sonra bacaklarımı kaldırıp beklemiyorum lavaboya gidiyorum. Yine de hamilelik olur mu?
Bana doktorum hemen kalkma hatta yüzü koyun yat dedi. Hamile kalan arkadaşlarımala konuşuyorum hepsi sabaha kadar kalkmadan yattık diyor.

Olacak olan her türlü oluyor 😅 ama tabii hemen kalkmayın yine de sabah kadar da yatmaya gerek yok 5-10 dk yeter

Sabaha kadar öyle yatilirmi giden gider bir damla olsa dahi çocuk olur olacak olduktan sonra beş on dk yeterli bencede

Saatlerce yattığım ilişkilerde değil de umursamayıp hemen kalktığım ilişkide hamile kaldım. Kimyasal oldu o ama. Yine de şansı arttırmak için bi 10 dk uzanabilirsiniz

Bana doktorum hemen ayağa kalkma yarım saat bacaklarını kaldırıp yat demişti ondan sordum
bazı doktorlar öyle söylüyor bazıları gerek yok diyor, yani yapmakta fayda var ama yapmazsanız hamile kalamazsınız gibi bir durum da söz konusu değil

Doktor bana bekle demişti o yüzden sormak istedim
Iyide sen bu şekilde hamilelik olur mu demişsin tabiki olur çünkü korunmuyorsun.
Doktor daha garanti olsun diye 1 2 saat yat demiştir...
Ben sabaha kadar duş almadan yattığım ay tutmamıştı.. yarım saat uzandığım ay tutmuştu gebeliğim öyle çok çok kasmaya gerek yok yani

Iyide sen bu şekilde hamilelik olur mu demişsin tabiki olur çünkü korunmuyorsun.
Doktor daha garanti olsun diye 1 2 saat yat demiştir...
Ben sabaha kadar duş almadan yattığım ay tutmamıştı.. yarım saat uzandığım ay tutmuştu gebeliğim öyle çok çok kasmaya gerek yok yani
Teşekkürler

Bu sanırım erkekten gelen sıvı miktarı ile alakalı. Kadın vücudu meninin fazlasını dışarı atıyor ama az ise onu korumak adına kalkmayın diyorlar benim araştırıp anladığım bu. Çünkü sperm hemen ölmüyor. Sabaha kadar da beklenmez tabi ki ama hemen de kalkmamak lazım diye düşünüyorum. Bana doktorum yüzü koyu 15-20 dakika arası yat hemen kalkma dedi. Bakalım bu ay dediklerini yaptım. 2 gün var adetime

Back